2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 38426 بازدید | 605 پست

او خوووداااا وروجکارو نگاه کن پسرت چشم رنگیه😍 خدا حفظشون از چشم بد بدور اسفند دود کن براشون بجاش بزرگ بشن راحت میشی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای من مردم🫠😂😍

چرا حس میکنم جفتشون دخترن 😂😍

اسی ماهم دوقلو پسر داریم خیلیی بی بخارن زن داییم گاهی یکیشو میاره پیش خودش بچه ها رو کنارهم میذاریم نگاه هم به هم نمیکنن نمیدونیم چرا😂😭پس جداشونم میکنیم مهم نیس نمیفهمن🤣

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

ماشالله ماشالله هزار ماشالله🧿🧿🧿

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

وااای من مردم🫠😂😍چرا حس میکنم جفتشون دخترن 😂😍اسی ماهم دوقلو پسر داریم خیلیی بی بخارن زن داییم گا ...

پت و مت ان مگه😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers
وااای من مردم🫠😂😍چرا حس میکنم جفتشون دخترن 😂😍اسی ماهم دوقلو پسر داریم خیلیی بی بخارن زن داییم گا ...

ما تو فامیلامون سه قلوها زیاد داریم

واقعا همینطورین بی بخار😂

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

وای خدا چه نخودن!❤

خودتو با این فکرا اذیت نکن. دائمی که جدا نشدن. کار خوبی کردی سپردی به مامانت. اصلا هم اذیت نمی شن. یه کمی دلشون تنگ می شه و قدر همدیگه رو بیشتر می دونن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اسی چطور تا حالا نخوردیشون؟

خدا حفظشون کنه قند و عسلن😍😍

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.