2777
2789
عنوان

ازدواج چی بهت داد و چی ازت گرفت⁉️ صادقانه جوابگو باشید🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 20 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا ازدواج محدودیت هایی هم داره مثلا مسافرت مجردی و با دوستام. اعصاب ارومم و اینکه مسئولیتی نداشتم رو ازم گرفت، فرصت زندگی عاشقانه رو ازم گرفت چون ازدواجم عاشقانه نبود، 

خانواده همسر ک دیگه هیچ 😁😁ولی خوب درمقابل حسی ک کنار همسرم گرفتم شخصیتم رشد کرد، ادامه تحصیل دادم، و از همه مهمتر فرصت مادری کردن بهم داد درسته سخته، ولی شیرینه. و کلی چیزای ریز و درشت دیگه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
یعنی بخاطر ازدواج پدر و مادرت ازت دوری میکنن؟؟خدا حفظش کنه❤

نه خدا نکنه

منظورم اینه دیگه هفته ای یبار همو ببینیم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

گرفته ها

برای مدت دو تا سه سال شرایط مالی مناسبی نداشتیم.

ریسک کردن.

محدودتر بودنم تو رانندگی.

کمتر مسافرت رفتم.منظورم ایرانگردی.واگرنه مسافرت هر ماه یک تا دوبارحتما داریم ولی مقصدمون تنها یک جاست.

خیلی خیلی کار کردم و به سلامتیم آسیب رسوندم

داده ها یا بدست آورده ها

آرامش اورد

مهربونی و احترام و خوددار بودن هنگام عصبانیت و فداکاری بین کل اعضای خانواده رو یاد گرفتم از خانوادشون

یاد گرفتم ازش آدم خوبی باشم

عزت نفس رو ازش یاد گرفتم

باعث شد کار کنم و مستقل بشم و تو کارم پیشرفت کنم و علم و دانشمو روز به روز افزایش بدم

باعث شد اجتماعی تر بشم

این آدم با اومدنش یه شروع سخت برای زندگی مشترک آورد چون طعم فقرو چشیدم ولی خیلی خیلی چیزها تو مسیری که اومدیم یادگرفتم که هزار بارم برگردم عقب انتخاب اول و آخر زندگیمه با همه سختی ها با همه جون کندنا

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر