2777
2789
عنوان

کجا حس کردین دیگه اون ادم سابق نمیشین💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 67 پست
ببین هرچییییییم باشه .حالت از الان من بد تر نیستیعنی ببین هرچییییییییی

اشتباه فک میکنی

ولی تو از دل من خبر نداری

من ی حال عجیبیم هیچ کلمه ای نمیتونه توصیف کنه حال بدمو

وحشتناکه این حس،

من از درون واقعا مرده ام فقط جسمم سرپاست که میدونم اونم از دست میدم💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری میگی اون‌ اصلا بفکر تونیست در حال خودش غرقه بزار باشه دیگه کسی که تو واسش مهم نیستی چرا باید بر ...

به همین راحتی واقعا

ینی خودمو بزنم به بیخیالی؟؟ 

کاش وقتی میگم دست خودم نیس ینی واقعاااااا نیس

به کی بگم اون اول گف میخامت 

چطوری فراموش کنم مگ به همین راحتیه

از این میسوزم اره اون پی عشق وحالشه ولی من حتی نمیتونم به کسی نگا کنم کسیو باور کنم 

چی بدتر از این

ینی خدایی نیس واقعا اینارو ببینه

منو نااااابود کرد به معنای واقعی کلمه

به همین راحتی واقعاینی خودمو بزنم به بیخیالی؟؟ کاش وقتی میگم دست خودم نیس ینی واقعاااااا نیسبه کی بگ ...

نه به همین راحتی من کشیدم درد تورو ولی وقتی دستمال یکی دیگس میخوامش چیکار...

میدونم سخته وحتی غیر قابل باور ولی به خودت بگو که اون تورو نخواست پس توام اونو نمیخوای اونقدر اینو بگو حتی به دروغ که بره تو ذهنت به خودت کمک میکنی اینجوری 

یجاخونده بودم میگفت کسایی که خودکشی میکنن اون دنیامثل نوزادهای نارسی هستن که به دنیامیان وخیلی آسیب پذیرهستن من اگه جات بودم یه آهنگ میذاشتم میرقصیدم چون رفته ومن قرارنیس درآینده با۲تابچه بخاطرخیانتش برگردم خونه بابام💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه به همین راحتی من کشیدم درد تورو ولی وقتی دستمال یکی دیگس میخوامش چیکار...میدونم سخته وحتی غیر قاب ...

هزاار بار گفتم ولی فایده ای نداشت

منم نمیخام برگرده واینا

ولی نمیتونم بی حس بشم نسبت بهش

یاد کاراش رفتاراش میفتم ک باهام چیکار کنم داغون میشم 

به همین راحتی واقعاینی خودمو بزنم به بیخیالی؟؟ کاش وقتی میگم دست خودم نیس ینی واقعاااااا نیسبه کی بگ ...

دروغ گفته میخوادت هوس بوده...کسی که کسیو بخواد تا جون داره به پاش وایمیسته..

البته دروغ نگفته دوس داشته اول بازیچش شی بعد ولت کنه...

بدون به دروغ دل بستی بیدارشو دروغ بوده دروغ

یجاخونده بودم میگفت کسایی که خودکشی میکنن اون دنیامثل نوزادهای نارسی هستن که به دنیامیان وخیلی آسیب ...

برقصم؟؟ 

من دلم خونه

به هرررر دری زدم ک حالمو بهتر کنم ولی نشد همه راه هارو امتحان کردم ولی نشد

جهنم واقعی همین دنیاست

اگ بمیرم قطعا دیگ اینطوری فکر وخیال نمیاد تو سرم

واقعا دارم ذره ذره جون میدم وهیشکی خبر نداره

هزاار بار گفتم ولی فایده ای نداشتمنم نمیخام برگرده وایناولی نمیتونم بی حس بشم نسبت بهشیاد کاراش رفتا ...

الان چند وقت گذشته؟ تا ۳ سال طول میکشه نسبت به یک نفر بی حس شد...اگه هی با حرف و اینا شارژ نشه آدم