2777
2789
عنوان

اگه یه بیشعور (داییم)بهتون بگه ترشیده چی جوابشو میدیدتا خفه بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 28 پست

بگوترشیده باشم بهترازاینه که مغزم گندیده باشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از آدم سالم و عاقل بعید هست بنده خدا یک تختش کمه ازش توقع نداشته باش 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بگو مگه خرجم رو تو میدی ناراحتی 

یا بگو مثلا تو ازدواج کردی چه گلی به سر زنت زدی مثلا که من جا مونده باشم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

شخصیت هر کسی دست خودشه... هیچ جوابی نده ...

در ضمن آدم بترشه بهتر از اینکه خودشو درگیر یه رابطه اشتباه کنه... کی گفته که ازدواج سن خاصی داره... من خودم ترجیح میدم انقد مجرد بمونم ولی با کسی وارد رابطه بشم که آرامشم باشه .... عمق رابطه مهمه نه طول اون... 

شوخیشم زشته... اصن رابطه یه امر خصوصیه نباید به خودش اجازه میداد این حرفو بزنه... حتی اگه از این طری ...

نمی‌گم شوخیش خوب بوده میگم الان عصبیه یچیزی میگه یه خاندانو بهم می‌ریزه یا مادرش ناراحت میشه می‌تونه محترمانه بگه دایی از حرفت ناراحت شدم ویکم باهاش سرسنگین باشه تا این الفاظ بدکه تو تاپیک گفته شده  رو استفاده بکنه