2777
2789

سلام خانوما دکتر به من 39 هفته وقت داده ولی من واقعا اذیتم اصلا تو حاملگیم حالت تهوع نداشتم الان از فشار معده و دنده هام حالت تهپع میگیرم هیچی هم نمیتونم بخورم 

بچمم وزنش تو 35 هفته 4 روز 3200 بود 

به نظرتون به دکترم بگم 38 هفته یا 38 هفته و دو روز عملم میکنه چون واقعا حتی تو حالت خوابیده هم دنده درد دارم قشنگ حس میکنم دنده هام باز شدن شب موقع خواب اینور اونر شدنی زیر شکمم تیر میکشخ کلا خوابم ندارم خیلی داغون شدم نه میتونم بشینم نه بخوابم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه.

بزاز برسه.

من کاملا انقباض داشتم و داشتم زایمان میکردم

از درد هر شب بیمارستان بودم

۳۹ کامل برداشن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

حالا من میخام بعدا به دکترم بگم ۳۹ هفته عملم کنه.

خیالت راحت تره. تازه بچه بیاد بیرون بیشتر اذیتی، ۱هفته بیشتر بخواب

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سزارین معمولا اخر ۳۸ انجام میدن کمعلومه دردسست هستی ولی اسی

اره ولی بخدا انقدر دنده هام درد میکنه کم خواب شدم هیچیم نمیتونم بخورم عصابمم ضعیف شده بدنم تحلیل رفته 

یکم تحمل کن مامان شدن سختی داره همه تقریبا همینن تو که ۹ ماه اومدی یه هفته هم روش

ایشالا قدمش خیر باشه برات و اینقدر غرق در خوشی باشی که روزای سخت یادت بره😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اره ولی بخدا انقدر دنده هام درد میکنه کم خواب شدم هیچیم نمیتونم بخورم عصابمم ضعیف شده بدنم تحلیل رفت ...

فقط بسوال برای وزن گیری بچه تغذیه تون به چه صورت بوده دیابت ک ندارید خدای نکرده درسته؟

حتما باهاش صحبت کن با این وضع دچار زایمان طبیعی بشی ک پوستت کندس

نه خودم سزارین انتخاب کردم واقعا طبیعی هم بدن قوی میخواد هم روحیه قوی من طبیعی بزاعم افسردگی میگیرم