2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از آیندم بگو از تحصیلم؟ در آینده صاحب چه شغلی میشم؟ چه حسی داری بگوووو

آیندت یه آینده و زندگی معمولیه که توش محتاج دیگران نیستی و گلیم خودتو میکشی بیرون. معلم میشی. 

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

تا شش سال دیگه صد در صد ازدواج میکنی.با فرد مذهبی ازدواج میکنی که غرور و تکبر داره

لطفا به منم بگو. من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش به ذهنت میرسه بگو.

ویژگی منفی یا مثبت هرچی میدونی بگوو

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
افرین 😍ما ۴ تا خواهر برادریم میشه بگر چند خواهر و چند برادریم از این ۴ تا

جنسیتش رو میدونی؟ 

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

جنسیتش رو میدونی؟

عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یااشتیه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
چی اره میدونم میگم چند خواهر و چند برادریم کلا از این ۴ تا

آها. فکر کردم هنوز به دنیا نیومده. چیز سختی ازم خواستی. الان بهت میگم

خودت دوست داری آشتی کنی؟!

بخاطربچه هام اره چون پیش پدرشونن

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
عزیزم طلاق خیلی سخته مشکلتون چی بوده؟!

عزیزم ببخش نمی خوام توضیح بدم 

آیندت یه آینده و زندگی معمولیه که توش محتاج دیگران نیستی و گلیم خودتو میکشی بیرون. معلم میشی.

ماشین سمند میخرم ؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم