2777
2789
عنوان

برادرم انقدر به زنش رو داد که بچش دیگه ما رو نمیشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه اسی را نکنزنش هر کی باشه برادر بعد از ازدواج خانواده ی خودش را دور میندازهاگه هم با مادر و ...

😭

چه غم انگیز...

من برای داداشم از همه چیزم گذشتم

خوشبختیشو میخوام

اما طاقت ندارم ازدواجش باعث جداییمون بشه

باور کن من نزدیک به ۹ساله متاهلم و شوهرم خیلی خواهرشو دوست داره

باشه ولی حتما توم زیادی دخالت کردی 

زیاد رفتی خونشون 

از قدیم گفتن دوری و دوستی 

اگه بجایی هر روز هفته ای یک بار زنگ میزدی 

یا بجای اینکه هر هفته رفتن خونه برادرت ماهی یک بار میرفتی 

و درباره هیچی زندگیشون سوال نمیکردی 

الان همون قدر عزیز بودی 

اشتباه اسی را نکنزنش هر کی باشه برادر بعد از ازدواج خانواده ی خودش را دور میندازهاگه هم با مادر و ...

من ارزوها براش داشتم نمیدونستم یه روانی میاد دودمان ارزوهامو به باد میده

😭چه غم انگیز...من برای داداشم از همه چیزم گذشتمخوشبختیشو میخواماما طاقت ندارم ازدواجش باعث جداییمون ...

چقدر بی منطق 

خوب توم ازدواج میکنی میری سر خونه زندگی خودت اونم باید بره سر خونه زندگی خودش 

چقدر بی منطق خوب توم ازدواج میکنی میری سر خونه زندگی خودت اونم باید بره سر خونه زندگی خودش

دقیقا چی بی‌منطق بود عزیزم؟

من ازدواج کردم.

نمیگم ازدواج نکنه داداشم،میگم ازدواج کرد زن خوب قسمتش بشه که مارو از داداشم دور نکنه.

باشه ولی حتما توم زیادی دخالت کردی زیاد رفتی خونشون از قدیم گفتن دوری و دوستی اگه بجایی هر روز هفته ...

عزیزم من تو سه سالی که داداشم متاهل ه یکبار تو خونش رفتم دیگه رنگ خونشو ندیدم .تو خرید عروسیشون نبودم تو زندگیشونم هیچ دخالتی نداشتم چون اصلا زنش نذاشت من نزدیک بشم بهشون .حتی وقتی میومدن خونم بچش بچمو میزد اما نمیگفتم نکن .فقط این زن با من چپ افتاد .باورش سخته .حق داری💚