خیلی درد داره برادری که عاشقانه دوسش داشتی و دعای خیرت اول شامل اون میشد اینجوری بذارتت کنار .با یه دختر پر از عقده ازدواج کرد این زن کاری کرد که برادرم منو بوسید و گذاشت کنار .(برادری که اگر یک روز زنگ نمیزدی نگرانت میشد)این زن هر حیله ای سوار کرد با خانوادش که منو زشت کنه منو به چشم داداشم سیاه کرد .داداشم کور و کر شد کلا .داداشم انقدر بها داد به زنشو خانوادش که خواهر زنش دنیایی بی احترامی کرد و داداشم فقط نگاه کرد.حالا من اگر نگاه چپ انداختم به خانواده شوهرم خدا جوری گذاشت تو کاسه ام که کمرم راست نشد .چرا خدا انقدر بی عدالته
ولی یادمه یکی از تاپیکات تا چن روز تو پر بازدیدا بود
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم الکی ک اینکارو نمیکنن نمیگم کارش درسته ولی خب یه طرفه ک نمیشه قضاوت کرد شما ببین چیکار کردی
میدونم یکطرفه نمیشه .اما فقط خدای بالا سر میدونه که این دختر خودش کینه شتری بود از اول .کلا ذاتش خرابه .اینو همه میگن هر جا رفته رفتارش باعث ازار شده.تنها گناه من این بود که داداشمو دوست دارم و داداشم منو دوست داره
به خدا همه دلخوشی و عشقم ازدواج داداشم بود و فکر میکردم چون با زن داداشم همین هستیم میتونیم رابطه خیلی خوبی باهم داشته باشیم ، چه خیال های خوشی داشتم چقدر خوش حال بودم از ازدواجش
اما صد افسوس و هزار افسوس و لعنت به ذات بد و پلید آدم ها
عزیز دلم حتی اگه زنش خوب نیست، چون برادرت رابطهش با همسرش خوبه،حتما با همسر برادرت رابطه رو خوب کن. ...
من خیلی حرمت نگه داشتم اما این زن با بهترین پذیرایی که ازش میکردم جلوی شوهرم بهم میگفت زنت اله و بله و من به احترام داداشم سکوت کردم چند سال اما دیگه بریدم.