2777
2789

خیلی درد داره برادری که عاشقانه دوسش داشتی و دعای خیرت اول شامل اون میشد اینجوری بذارتت کنار .با یه دختر پر از عقده ازدواج کرد این زن کاری کرد که برادرم منو بوسید و گذاشت کنار .(برادری که اگر یک روز زنگ نمیزدی نگرانت میشد)این زن هر حیله ای سوار کرد با خانوادش که منو زشت کنه منو به چشم داداشم سیاه کرد .داداشم کور و کر شد کلا .داداشم انقدر بها داد به زنشو خانوادش که خواهر زنش دنیایی بی احترامی کرد و داداشم فقط نگاه کرد.حالا من اگر نگاه چپ انداختم به خانواده شوهرم خدا جوری گذاشت تو کاسه ام که کمرم راست نشد .چرا خدا انقدر بی عدالته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما همون نبودی که داداشت از دواج دوم کرده بود .ب دخترش نمیرسید؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

عزیز دلم حتی اگه زنش خوب نیست، چون برادرت رابطه‌ش با همسرش خوبه،حتما با همسر برادرت رابطه رو خوب کن. به هر حال معلوم میشه توی اون زندگی رضایت کافی داره برادرت. نیاز نیست زنش آدم خوبی هم باشه، برای برادرت احتمالا زن دوست‌داشتنی‌ای هست.

بعدشم بذار خودشون خوش باشن. همین کافیه. 

شما به خانمش محبت کن، ایشالا دوباره مثل قبل میشین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چه ربطی ب خدا داشتببخشید من الان اینجا ب شما فوش بدم تقصیر خداس؟

ربطش به خدا اینه که زن داداشم دل منو که جز داداشم کسیو نداشتم به بدترین شکل شکست اما خدا جوابشو نداد.میدونست یتیمم مراعات هیچیو نکرد خیلی بیرحم رفتار کرد اما هنوز خوشبخت عالمه

میفهمم چی میگی چون منم با همچین عفریته ای سر.و کار دارم چاره ای نیست باید بپذیری این قضیه رو من که ب ...

واقعا عروس مهربون داشتن نعمته. خدا نصیب همه کنه، خودمونم خواهرشوهرهای خوبی باشیم ایشالا.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟