2777
2789
عنوان

سنت ازدواجی کوردها

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 49 پست
ازدواج کرد اخر

اره سال فکر کنم 99

یه پسر قشنگم داره عکسشو دیدم و چقدر خوشحال شدم براش

اینم یادم اومد که حدود سال 95 یه بار تلفنی حرف زدیم و گفت چند روز پیش مادرشو مجبور کرده بره خواستگاری (کاشان) و مادره روز خواستگاری ابروریزی راه انداخته خونه دختره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرار کرده بود شوهرش درب و داغون بود بچه داشت حامله هم بود مجدد به خودکشی هم فکر می‌کرد خیلیا بهش گفت ...

بخدا بعضیا عقل ندارن درک ندارررن فقط باید حرص بخوری ...یا اون تامیکی ک دخترا گفته بود رابطه داشتن با اون مسره ک ۳۵سالش بود گفت ببخشید اینو نیگم گفت برم ترر..میم..بعد گفت دوسش دارم بعد گفت چیکار کنم...هر کی ندونه ما بگیم نه اون گوش میده....این دختره ام فرار کزدا شخصیت خودشو اورده پایین ارزش خودشو فردا شوهرش میگه بخاطر من از خونوادش گذشته و همینم میگه بخدااا..بیای فرار کنی با یکی بعد بگی رسمه آبروی ی قومو ببری ک چی خودتو تبرعه کنی...خود کرده را تدبیر نیستتت کاریه ک خودش کرده

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بخدا بعضیا عقل ندارن درک ندارررن فقط باید حرص بخوری ...یا اون تامیکی ک دخترا گفته بود رابطه داشتن با ...

میدونی کجاش جالبه 

اینکه بله آدم ممکنه ی بار اشتباه کنه، دوبار بگی بدشانسی آوردم و... 

اما بعضیا هیچ تلاشی برای کار درست نمیکنن، زندگیشون رو می‌سپارم به زمان، بعد غر میزنن و از زمین و زمان شاکی آن بجز خودشون 

من خییییلی دیدم طرف هیچ تلاشی برای زندگی خوب نمیکنه بعد ناراحته که من شنانس ندارم، شوهرم خوب نیست، خوانواده م به درد نمیخورن، شهری که بدنیا اومدم فلان بود، 

قطعا هرکی زندگی خوبی داره حتما براش تلاش کرده

و بیشتر برام جالبه کسایی که میگن وای قصاوت نکنید سر خودتون میاد، والا وقتی یکی اشتباه میکنه باید با صدای بلند بهش بگی که بار بعد تکرار نکنه نه اینکه بگی نهههه اگر بگم سرخودم میاد پس هیچی نگم

خدا به داد عروسشون برسه مادره رسما دیونه ست

نمیدونم والا 

پسر خوب و ارومی بود

حتما از پس زندگیش برمیاد

یه پیراهن مردونه خریده بودم واسش 

بچه دلش نمی اومد بپوشه یه روز زنگ زد ناراااحت 

گفت مامانم اومده همونو که تو خریدی داده بابام موقع بنایی پوشیده و پاره شده😑

چقدر پر حرفی کردم ببخش

نمیدونم والا پسر خوب و ارومی بودحتما از پس زندگیش برمیادیه پیراهن مردونه خریده بودم واسش بچه دلش نمی ...

نه عزیزم چه حرفیه چقدر ناراحت شدم پسرای کورد خیلی باشعور و اقا هستن

سال 85 با یه پسر کرمانشاهی دوست شدم و تا سال 91 مادرش راضی نشد بیاد و خودش میگفت تنها میام حتی یادمه ...

بهم نرسیدینننن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...