2777
2789
عنوان

سنت ازدواجی کوردها

498 بازدید | 49 پست

سلام خانومای کورد بیاین بکین اگه پسر یا دخترتون عاشق یکی از یه قومیت دیگه بشه قبول میکنید؟

و اینکه سنت خاستگاری و ازدواجتون چی خست رسم جهاز و مهریه و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی نوشته بود من با خواستگارم فرار کردم، بعد ازدواج کردیم و خلاصه الان اصلا از زندگیش راضی نبود و چون فرار کرده بود میگفت دیگه نمیتونم طلاق بگیرم برم پیش خونواده م 

بقیه بهش گفتم خب چرا فرار کردی و اینا 

گفت ما کوردیم و رسم داریم فرار کنیم 

ی حرف کاملا چرت و اشتباه مزخرف خودش رو کرده بود رسم ی قومیتی 😂

دوستان من نمیگم، اون خانم گفته بود و کاملا مشخصه که داشت حرف چرتی میزد 

من کوردم.. همسرم مشهدیه ...خودم همسرمو انتخاب کردم اما خانواده ب شدت مخالف بودن جهازم باید میدادن ین ...

خوشبختی الان؟پشیمون نیستی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خوشبختی الان؟پشیمون نیستی

دعوا و قهر و ناراحتی و سوتفاهم و اینا تو همه ی زندگیا هست پس نمیتونم بگم صددرصد هیچ دعوایی نداریم یا ازهم دلخور نمیشیم 

اما همین ک خب مبدونم دوسم داره و پسر اروم و خوبیه ،، بله راضیم 

یکی نوشته بود من با خواستگارم فرار کردم، بعد ازدواج کردیم و خلاصه الان اصلا از زندگیش راضی نبود و چو ...

منم دیدیم خاستم کامنت بذارم گفتم دعوا میشههه ..فرار کردن آبروریزی میشه میاد اینو رسمم میکنه چرا چون خودش فرار کزدا میخاد آبروش حفظ بشه...بعدشم حقشه فرارر میکنی ی ذره ب فکر آبروی خونوادت نیستی ...بعضیا عقل ندارن بخدااا نتن عبصی شدم رفتم شام خوردم گفتم بپره😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ازدواج با قومیتای دیگه زیاد دیدم

جهازم توافقیه، اقوام ما بیشتر دختر میگیره

مهریه م توافقیه، اطرافم در حد ۳۰۰، ۴۰۰ تا سکه بیشتر دیدم

ولی آداب و رسوم خاصی نداریم

در کل بستگی داره به اون خانواده ای که باهاش وصلت میکنید، وگرنه همه مدلی هست

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹