2777
2789
عنوان

دخترم شپش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 31 پست

من نگرفتم وتست نکردم ولی دوستم میگفت آب تنباکو عالی بوده اثرش 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز بگم‌ نترسیا مطمعن باش  اگه دخترت داره خودتم درگیر شدی دیگه چون کنارت می خوابه یا بغلش می کنی سر خودتم میوفته 

برو دارو خونه سن دخترتو بگو هم به خودت هم دخترت شامپو میده یه شونه فلزی هم بخر ولی بدون با دو سه بار شستن تمیز نمیشه دوباره بر میگرده حداقل دو هفته باید وقت بزاری هر شب موهاتونو بشوری 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بخدا دارم دیونه میشم همه خونه زنگیم کثیفه

فقط وفقط قطره معجزه بخر باچیزای المی خودتو‌زجر نده

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
از کجا بفهمیم شپش داریم؟

لایه مو ها مخصوصا کناره گوش ها یه سری تخم شپش شبیه کپک هست

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

دخترم بعد یه هفته رفتن مدرسه گرفت  شونه فلزی مخصوص بگیرید روغن زیتون بزنید هر روز شونه کنید هرچی باشه میکشه بیرون حتی تخماشو با روغن لیز میخورن میان بیرون شونه رو با دستمال کاعذی تمیز کنید بعدشم دو سه روز یه یه بار همونجور که گفتم روغن زیتون بزنید شونه کنید فعلا نداره دخترم مواظبم سرشو میگردم همیشه شونه مخصوص میزنم 

اکیپ سوگلی های سایت#

باید موهاشو کوتاه کنم بلنده؟

نه نمیخواد کوتاه کنی 

ببین یه ظرف بزرگ بیار پر سس مایونز کن یه دستکش یبار مصرف بکن دستت سس رو بمال سرش همه جا بمال رو پشت گوش پشت سرش رو سرش همه جا رو سس بارون کن بزار نیم ساعت بمونه حسابی جوری که انگار میخواد از سرش سس بچکه همه جای سر و موهاشو بمال حتی یه نقطه هم نمونه همهههه جا رو بمال بعدش نیم ساعت که موند یه شانه دنده ریز بیار از فرق سرش محکم موهاشو شونه کن بعدش با آب جوش بشور و همه لوازمش رو ضد عفونی کن لباس ها همه چی بالش