2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنبلی تخمدانو کمی تحرک همسرم کمه چندسال اقدامیچ راه هایی رفتی

من الان تقریبا سه سال میشه ولی خب برای بچه دوم می‌خوام که اونم نشد ، آمپول و انواع قرصهای هورمونی رو امتحان کردم ولی خب شوهرم ضعیفه حتما باید اون درمان بشه

من الان تقریبا سه سال میشه ولی خب برای بچه دوم می‌خوام که اونم نشد ، آمپول و انواع قرصهای هورمونی رو ...

عزیزم برو خدارو شکر کن یکی داری من ک هیچی متاسفانه 

ای یو ای کن انشاالله جواب میگیری

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
چ جوریه بهم بگو

دو لیوان آب بزار بجوشه و سه تا زردک متوسط(هویج زرد) برش طولی بزن بعد هم به قطعات کوچیکتر خرد کن بریز داخل آب ۲۰تا۳۰دقیقه بجوشه

توی یه ظرف دیگه هم ۲لیوان آب بریز ۷تا۸تا انجیر خشک رو بریز بزار اون هم ۲۰تا ۳۰دقیقه بجوشه

بعدش بزار خنک بشه و با هم ترکیب کن و بخور

عزیزم برو خدارو شکر کن یکی داری من ک هیچی متاسفانه ای یو ای کن انشاالله جواب میگیری

قربچبونت برم برای شما هم انشالله میشه ، من برای اولین هم کلی طول کشید ، ولی خب بچه خیلی تنهاست خواهر برادر میخواد

قربچبونت برم برای شما هم انشالله میشه ، من برای اولین هم کلی طول کشید ، ولی خب بچه خیلی تنهاست خواهر ...

انشاالله این ماه مثبت میشه فقط سعی کن جفتتون ی دکتر خوب برین و طب سنتی و در کنار طب شیمیایی رعایت کنی  توکل به خدا میشه

عزیزم برو خدارو شکر کن یکی داری من ک هیچی متاسفانه ای یو ای کن انشاالله جواب میگیری

حتما اینو امتحان کن من اگه شوهرم مشکلی نداشت احتمال زیاد این ماه باردار میشدم ، روز ۱۴پربودی هم ترشح داشتم و هم دارد 

انشاالله این ماه مثبت میشه فقط سعی کن جفتتون ی دکتر خوب برین و طب سنتی و در کنار طب شیمیایی رعایت کن ...

فقط اینم بگم از روز آخر پریود شروع کن به خوردن تا روز ۱۴پریودی یعنی روز تخمک گذاریت، حتما حتما امتحان کن 

حتما اینو امتحان کن من اگه شوهرم مشکلی نداشت احتمال زیاد این ماه باردار میشدم ، روز ۱۴پربودی هم ترشح ...

حتما این کارو میکنم

فقط از چندم سیکل این کارو کردی