لطفا اگه اطلاع دارید بگین..من از عملم ۲۲روز میگذره دوروز بعداز کشیدن درن زیر نافم اب جمع شده که دکترم گفت اگه میخای بیا با سرنگ بکشیم ولی احتمال داره دوباره اب جمع شه یا که تا یک ماه خودش جذب میشه..کسی تجربه داره..چیکار کرده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
کلا که عمل راحتی بود حتی از سزارین راحت تر..ولی مجبور بودم دیاستاز شکمی وفتق ناف داشتم
عوارضش خیلیه خب
زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
تا ۲۰روز دقیقا هرروز ماساژ دادم وکلی اب میومد بیرون..بعدشم که سوراخای لیپو گرفتن..شما لیپو ابدو کردی ...
من این بلا سرم اومد .سه روز بعد کشیدن درن یه ور شکمم عین توپ شد بزرگگگ...رفتم دکتر برام با سرنگ و سوزن کشید بیرون اندازه ی یه سطل ماست آبخونه اومد بیرون
[QUOTE=362087769]الان چند وقته عمل کردین؟راضی هستین هنوز دوماه نشده.تزدیک دوماهه .اره راضی ام اما به مکافاتش و دردش نمیارزه ...الانم جلسات ماساژ و آر اف دارم میرم چون شکمم سطحش ناهمواره هنوز