2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر خواهرش منو زد دو روز بود بچه سقط کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 27 پست
من دنبال دعوا نبودم،دو‌تومن هم شب شوهرم به زور گرفت زدم به کارتش،فردا می‌خوام زنک بزنم به مادر شوهرم ...

ولش كن مادرشوهرت دوباره اتيش ميندازه به جون شوهرت

دوباره مياد اذيتت ميكنه

اصلا زنگ نزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی انقد مادر و خواهر بزرگه خوبن و احترام میذارن 

چرا نباید به احترامشون حرفی نزنی؟

چرا همش دوست داریم حرف خودمون باشه؟؟؟

بی جهت زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید 

آدم باید به بزرگتر احترام بزاره 

اگر بزرگ و کوچیکی نباشه که سنگ روی سنگ بند نمیاد 

اینهمه اومدن و بردن بازار و هزینه کردن 

اینه احترامشون؟؟؟

اون خواهر هر چقدر هم بد باشه 

این خواهر و مادر نباید احترامی داشته باشن؟؟؟

یه مسئله رو هر چقدر کش بدی کش میاد تا پاره بشه 

دیگه شما هم کوتاه بیا 

به خاطر آرامش خودت 

به خاطر خوبی بقیه خانواده 

به خاطر بچه ت 

و....

هرچی بود خواهرشوهرت افتاد جلو برا معذرت خواهی کاش میگرفتی و یه تشکر میکردی و تمام

جلو نیفتاده برای معذرت خواهی،یه زنک نزده تسلیت بگه ،منو میبینه قیافه میگیره ،مگه من گدای یه تومنش بودم؟؟

شما جای من بودید چیکار میکردید

وقتی گفته جا خواهر کوچیکه میگفتی ممنون تو شادیاتون جبران کنم هیچ وقت خواهرشوهر مادرشوهرت پشت همو خالی نمیکنن بعدها تو هم تسلیت نمیگفتی و یه تومن پول واریز میکردی و تمام

اینم بگم شوهرم هی منو زد پولو بده اونا میخواستن واسه منو بچه خرید کنن تو نذاشتی😐پول کاپشن هم بده به ...

شوهرت خیلی پولکی کلا چشماشو اسکناس گرفته برو مهریتو بزار اجرا بزار سکته کنه

جلو نیفتاده برای معذرت خواهی،یه زنک نزده تسلیت بگه ،منو میبینه قیافه میگیره ،مگه من گدای یه تومنش بو ...

بخاطر احترامی که مادر و خواهرش گذاشتن کوتاه میومدی.الان بد داستان تو شدی خانوادش احترام گذاشتن توبی احترامی کردی. (این دیدگاهه شوهرته ها) الان میگه زنم آدم نسازیه

خودت باش جهان اصالت را میستاید

انقدر جرخیدی و چرخیدی که همه چی سر شما خراب شد. چرا فوری برگردوندی ! یک زنگ میزدی با شوهرت مشورت میکردی بعد اقدام میکردی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭