2777
2789
اره خوبه ،ولی استوریاشو همه رو چک نکن ،به هیچکدوم ری اکت نده ،اگر فالو بک داد که نخ گرفته ،اگر بعد چ ...

پروفایلم خودمو گذاشتم

اگه سریع ریکوئست نداد اون آنفالو کنم؟یا استوری گذاشت ری اکت بدم؟

پروفایلم خودمو گذاشتماگه سریع ریکوئست نداد اون آنفالو کنم؟یا استوری گذاشت ری اکت بدم؟

چند روز صبر کن 

باید بالاخره یکم استوریاش ریپلای خور باشه ،یکی که فکر میکنی میتونه باعث بشه یکم مکالمه تون طولانی تر بشه رو ری اکت بده ،فقط یکی ،لایک استوری ام یکی دوتا فقط

یه چیزی بگم ،پسر خدا هم باشه ،همه مردا یه نقطه ضعف مشترک دارن ،چشماشون ،باید چشمش بگیرتت ،یا تو دانشگاه جلو چشمش باش یا عکسای خوب بذار ،خودش بقیه اشو میگیره میاد جلو ،حالا شایدم دوست دختر داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز صبر کن باید بالاخره یکم استوریاش ریپلای خور باشه ،یکی که فکر میکنی میتونه باعث بشه یکم مکالم ...

آره دقیقاا اولش میگم دوست دختر نداشته باشه یا تو فکر کسی نباشه

قبلا پیجش پابلیک بود نکردم فالوش کنم اونموقع ها🫠کسیو نمیشناسم آخه باعث مکالمه بشه کلا خیلی سخته زیاد جلو چشمم نیستم اتفاقی باید همو پیش بیاد ببینیم تایم کلاسامون یکی نیس هوفف

اولین باره یکی اینجوری رفته تو مخم چون واقن حس میکنم با ادب و شخصیته ولی باز نمیدونم چی کنم بسپارمم دست زمان نمی‌دونم بشه یا نه

آره دقیقاا اولش میگم دوست دختر نداشته باشه یا تو فکر کسی نباشهقبلا پیجش پابلیک بود نکردم فالوش کنم ا ...

تایم کلاساتون یکی نیست به یه بهونه ای اون تایم باش ،بهونه زیاده ،جزوه میخوای ،اومدی بری کتابخونه ،بعد اون که نمیپرسه اونجا چیکار میکنی ،دوتا سواال برو ازش بپرس ،یه حرکتی بزن ،بعد بسپر دست زمان ،معلومه وقتی انقدر فاصله هست بینتون ،زمان کاری نمیتونه بکنه 

اگر سینگل باشه قطعاا خودش پیگیر تو میشه ،شک نکن ،اگر پیگیر نشد یا کسی تو زندگیش هست یا کسیو دوست داره

تایم کلاساتون یکی نیست به یه بهونه ای اون تایم باش ،بهونه زیاده ،جزوه میخوای ،اومدی بری کتابخونه ،بع ...

منم همینو میگم وقتی اینقد فاصله و درصد کمی برای روبه رو شدن با هم داریم دیگه باید خودم یکم تلاش کنم

کلا ببین اینجوریه که اون ی دانشگاه دیگس من یکی ولی ی جورایی همکلاسیم 

تایم کلاساتون یکی نیست به یه بهونه ای اون تایم باش ،بهونه زیاده ،جزوه میخوای ،اومدی بری کتابخونه ،بع ...

اگه ریکوئست نداد باید صبر کنم و استوری چیزی ریپلای بزنم به نظرت یا دیگه آنفالو کنم و بیخیالش بشم کلا؟

منم همینو میگم وقتی اینقد فاصله و درصد کمی برای روبه رو شدن با هم داریم دیگه باید خودم یکم تلاش کنمک ...

اره همین تلاش قطعا باید بکنی 

من با درخواست دادن مستقیم مخالفم ولی اینکه تلاش باید بکنی حتمااا

اگه ریکوئست نداد باید صبر کنم و استوری چیزی ریپلای بزنم به نظرت یا دیگه آنفالو کنم و بیخیالش بشم کلا ...

ریکوئست دادی ،مرحله بعدی اینه یکی دوبار حضوری ببینیش و هم کلام بشی  

این تیر خلاص حساب میاد ،اگر بازم ری کوئست نداد ،کلا بیخیالش شو ، ولی سریع آنفالو نکن ،تابلو باشه بهت برخورده ولی کلا دیگه استوری هاشو سین نزن ،یه مدت که گذشت بعد انفالو کن

ریکوئست دادی ،مرحله بعدی اینه یکی دوبار حضوری ببینیش و هم کلام بشی این تیر خلاص حساب میاد ،اگر بازم ...

ینی حضوری برم بهش بگم؟میگم خب سخته پیش بیاد ببینمش

شمارشم ندارم فقط آیدی پیج

ینی حضوری برم بهش بگم؟میگم خب سخته پیش بیاد ببینمششمارشم ندارم فقط آیدی پیج

نه اینکه حضوری بری بگی ازت خوشم میاد

نمیدونی کیا میاد دانشگاه؟ چه ساعتایی هست؟ برنامه ریزی شده با فکر ،خودت باید یه طرحی بریزی ،اون ساعت دانشگاه باشی ،یه بهونه توجیه پذیر جور کنی ،بری مستقیما ازش راجع به اون سوال مربوط به درس و دانشگاه بپرسی ،که فقط ببینتت و بشناستت ،صحبتت گرم باشه ولی قصدی توش پیدا نباشه 

وگرنه اون بدبخت اصلا نمیشناستت ،شمارشم داشتی ،یهو زنگ میزدی که جا میخورد 

نه اینکه حضوری بری بگی ازت خوشم میادنمیدونی کیا میاد دانشگاه؟ چه ساعتایی هست؟ برنامه ریزی شده با فکر ...

آره خب وای چقدر سخته این پروسه گاهی میگم کاش بیخیالش بشم ولی نمیشه 🤦🏻‍♀️نمی‌دونم واقن چی کنم

نه راستش زیاد اطلاع ندارم از کلاس هاش تنها راهم همین پیجشع

آره خب وای چقدر سخته این پروسه گاهی میگم کاش بیخیالش بشم ولی نمیشه 🤦🏻‍♀️نمی‌دونم واقن چی کنمنه راس ...

ولش کن اصلا ،بنظر منم بیخیالش شو😁😁حداقل تا وقتی مطمئن شی واقعا خوشت میاد ازش ،کسی رو آدم واقعا بخواد ناخودآگاه میوفته تو این پروسه ،پسره اونقدری که باید برانگیخته ات نکرده

ولش کن اصلا ،بنظر منم بیخیالش شو😁😁حداقل تا وقتی مطمئن شی واقعا خوشت میاد ازش ،کسی رو آدم واقعا بخو ...

آخه میدونی ی جورایی فکرم اینه بیشتر که مرد باید بیوفته دنبال زن و اون از زن اول خوشش بیاد و انتخابش باشه ینی باورم چون روی این موضوعه تلاشم کمه .قبلا برام مهم نبود و هررر تلاشی میکردم و خودم حتی میرفتم به اکسم پیام میدادم بارها و زنگ میزدم ولی الآن واقن فهمیدم چرته و اشتباه.اون جرئت و باور رو و بی باکی بچگی و بی عقلی رو ندارم دیگه مثل قبل چون نتیجه ندیدم زیاد ازش و ضربه هم خوردم حتی‌.

تا ی مدت حس ناکافی بودن ی مدت اومد سراغم که چرا همش من؟چرا کسی برا من تلاش نکنه

حالا الآن اینم که میگم خوشم اومده تو این سنم بعد یکم عاقل تر شدن حس میکنم آدم با شخصیتی باشه و همه از خوبی ازش یاد میکنن و واقن دیدم که خوبه حالا باز نمیدونم به نظرم پایه هست برای ادامه ولی متاسفانه شرایطمون سخته وبا احتمالات کم وگرنه که آدم عشق در یک نگاه و هیجانی نیستم زیاد