2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم شک دارم به شوهرم نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
مشکل خودت نیستی، مشکل ذهن و فکر شکاکتهپیشنهاد میکنم یه چند وقتی نیای نی‌نی سایت

بخدا راضیم مشکل خودم باشم'شوهرم قسم خورد دست رو قرآن کشید دخترمون قسم خورد که هیچ کاری نکرده'ولی مثل خوره افتاده بجونم برای هفته دیگه وقت‌مشاوره گرفتم یعنی میتونه کمک بکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید شوهرت آدم احساساتی نیستیا به خاطر مشکلات حوصله ندارهاگه واقعا چیز جدی ازش ندیدی زیاد تو فکرش نر ...

نه چیز جدی ندیدم چندتا شماره و اینا'بعضی وقتا بیرونه گریم میگیره انگار یه کاری میکنه یا نمیدونم خودم حساس شدم حس بدی دارم ولی

نی‌نی سایت و تاپیک‌های خیانت روت تاثیر گذاشت. مستاجرید ولی با این حال برات طلا میخره پس به فکر زن و ...

اره مستاجریم ماهی ۶تومن اجاره میدیم خونه و ماشین معمولی داریم ولی از رفیقش که طلا فروشه برام چند تیکه طلا خریده کم چیزی نیست البته یه زنجیر و دوتا پلاک و یه انگشتر

نه چیز جدی ندیدم چندتا شماره و اینا'بعضی وقتا بیرونه گریم میگیره انگار یه کاری میکنه یا نمیدونم خودم ...

اینجا میای سعی کن تاپیکای خیانت رو اصلا باز نکنی

خییلییی تاثیر میذاره من یه مدت میخوندم همش به شوهرم شک داشتم بنده خدا هیچ کاری هم نمیکرد من خوره شده بود تو مغزم 😑

بخدا راضیم مشکل خودم باشم'شوهرم قسم خورد دست رو قرآن کشید دخترمون قسم خورد که هیچ کاری نکرده'ولی مثل ...

قطعا مشاور میتونه کمکت کنه ولی تو این موارد، بهترین کسی که می‌تونه بهت کمک کنه، خودتی

ذهنتو از افکار بد و شیطانی پاک کن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
چی هست این؟یه گوشی تو خونمون داریم ولی بزارم زیر ماشین میفهمه اخه

ببین گوشیو سایلنت کن برنامه ضبط صدا روش نصب کن فعالش کن و بذار جایی از ماشین ک نفهمه بعدش برو بردار چک کن

یکی از فامیلای ما همینطور متوجه تماسای شوهرش با زنی شد

مرنج و مرنجان♡
اره مستاجریم ماهی ۶تومن اجاره میدیم خونه و ماشین معمولی داریم ولی از رفیقش که طلا فروشه برام چند تیک ...

خوبه دیگه گلم. فکرنمیکنم کسی که خیانت کنه پولی بمونه براش که طلا بخره. پولو خرج نفر دوم میکنه. حالا اگر دلت آروم نمیشه زیر نظر داشته باش سوهرتو

خوبه دیگه گلم. فکرنمیکنم کسی که خیانت کنه پولی بمونه براش که طلا بخره. پولو خرج نفر دوم میکنه. حالا ...

اره پولی هم نداریم درواقع ولی میترسم با یکی دوست شده باشه و اینا که بدون پول باهاش رفیق بشه