2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 26638 بازدید | 264 پست

اگه میخوایذ حق دخالت ندید باید شوهرت هم همرات بگه و پشتت باشه

این چه حرفی بود زدی خیلی زشت بود

چندبار مخالفت کنید دیگه اصرار نمیکنن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه شوهر صبوری که در مورد مادرش یکی اینطوری میگه و حرفی نمیزنه🙃من اگه یکی در مورد مادرم اینطوری حرف ...

خب اونوقت فکرشو نمیکنی ک شوهرم و خانوادش انتظار داشتن من جایی برم ک ب مادر من بی احترامی کرده طرف؟میگفتن بخاطر ما بیا!

انقدرم زنگ زد ک اخر دعوا انداخت این وسط

کاش بهم بخندن ولی نیان فحش بارونم‌نکنن،واقعا جونم ب لبم رسیده بود،همیشه باید بله ب چشم اونا وایسیم ب ...

خب دیگه وقتی اونجوری گفته قصد دعوا و ادامه نداره. توام به رو خودت اصلا نیار

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

یک چیزی من خواهرانه بهت بگم با مادرشوهر بحث نکن بزار یک حریم بینتون بمونه نه اینکه بله چشم گویشون باشی ولی میتونستی با سیاست حلش کنی اینجوری نمیتونی زندگی کنی شوهرت الان سکوت کرده دفعه دیگه مامانش پرش میکنه تو یک وسیله میشکنی اون چهارتا 

اگه میخوایذ حق دخالت ندید باید شوهرت هم همرات بگه و پشتت باشهاین چه حرفی بود زدی خیلی زشت بودچندبار ...

ما هربار مخالفت کردیم باباش رید ب سرتاپای شوهرم و اخرش رفتیم

اینبار خواستم من حرفمو عملی کنم ک انقدر زنگ زدن ب تنها رفتن‌پسرشونم راضی بودن

ک بدتر دعوا شد

وااا حالا میرفتی سرسنگین شام میخوردی میومدیعمه که از دعواهای خانوادگیتون خبر نداره

به نظر منم باید میرفت اون بنده خدا مثلا عروس برادرشو پاگشا کرده حتما کلی هم به زحمت افتاده 

مادرشوهرشم دیده ابروش میره زنگ زده که بیاید 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

ببین حق داریا

چون کلا دخالت ب هر شکلی تو زندگی زن و شوهر اشتباهه 

وقتی نمیخوای بری این همه اصرار کردن بی معنیه 

میدونم اون لحظه عصبی شدی 

ولی الان بخاطر این حرفت هیچکی حق و ب تو نمیده 

تو شدی ی زن بی ادب و بد دهن 

پدر شوهر مادرشوهرتم دوتا فرشته ی معصوم بی گناه 

من نمی فهمم چرا وقتی با رفتار کسی مشکل داری نمیری خودت با ادبانه مشکلتو بگی؟

مثلا بگی مادرجون من دوست ندارم این مجلس و بیام خوشمم نمیاد شوهرم بدون من جایی بره 

میشه لطفا وقتی جایی رو نمیخوایم بیایم اینقد اصرار نکنی؟

اینطوری ممکنه بین من و پسرت بحث پیش بیاد؟

ولی تو اول حرص خوردی بعد ب شوهرت گفتی اونم ببخشیدا میگن زنا ناقص عقلن😁

رفت گذاشت کف دست اونا 

حالا بیخیال از این ب بعد با سیاست رفتار کن 

ولی شوهرتم ادب کن

ما هربار مخالفت کردیم باباش رید ب سرتاپای شوهرم و اخرش رفتیماینبار خواستم من حرفمو عملی کنم ک انقدر ...

مثلا پاگشای شما بوده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
یک چیزی من خواهرانه بهت بگم با مادرشوهر بحث نکن بزار یک حریم بینتون بمونه نه اینکه بله چشم گویشون با ...

بخدا سه ساله هیچی نگفتم

دیگه فکر میکنن هنوز پسرشون مجرده

با این ک من بهش گفتم نمیایم انقدر زنگ زد ب شوهرم ک بیا

اخرش دعوا شد