2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 13444 بازدید | 264 پست
حرفت که زشت بود به کنار کارتم زشت وبچگانس هرچیم که باشه اونا شماروپاگشاکردن واحترام گذاشتن باید میرف ...

میدونم بخدا قبول دارم اشتباهمو

ولی اونام پاگشا بهونشون بود ک دوباره ترور شخصیتی کنن خب مگ عقلم کم بود ک برم؟

تو عقدمم ی بار با اصرار رفتم ۵۰تومن گرفتم و کلیم تیکه

بخدا اصلا دیدنشونم بار منفی ب همراه داره

چه شوهر دهن لقی 😂😂😂

ببین خیلی!

خودشونم انقدر اونشب باهاش دعوا کردن بابت فضولیو دهن لقیاش.

باباش گفت امشبم تو مهمونی گفت راستی فلانی هم رفته فلانجا مشکل دارن باهم میگ اونجا هم بهش گفتم ب تو چه چی ب تو میدن ک اومدی برای ما گفتی؟

میدونی حتی وقتی میره طبقه بالا میاد میگه مامانم پشتت اینجوری گفت

یا مثل خاله ها دوساعت غیبت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا نمیشد نری دکتر؟درد داشتی؟ پدرشوهر و مادرشوهرتو نمیخواستن پاگشا کنن که. پاگشایی شما بود و باید م ...

بخدا واجب بود و نوبت داشتم،اینو همشونم میدونستن...

اونا پاگشا بهونشون بود میرفتم بازم میخواستن برن رو مخم

اشکال نداره بنظرم خوب شد. به محکم وایسادن هات ادامه بده

هرچند اونام کم پشتم حرف نزدن

خود شوهرم اومده برام تعریف کرده

منم همونشب گفتم ک شوهرم هروقت میاد طبقه بالا بعد میاد پایین میگ مادرم گفت زنت فلان حرف و زد

مادرشوهرمم سااااااکت شد ۱ دیقه بعد گفت ن بخدا من اینجوری نگفتم

میدونم بخدا قبول دارم اشتباهموولی اونام پاگشا بهونشون بود ک دوباره ترور شخصیتی کنن خب مگ عقلم کم بود ...

عزیزم اینجورمراسما مثل مهمونی عادی نیست پاگشا فرق میکنه یه شب تحمل میکردی همه تیکه هاشونو باآرامش جواب میدادی  باشوهرتم دعوانمیکردی اصلاسیاست نداری کاملا معلومه 

به قول اون کاربر حالافعلا اول راهی خودت روشتو عوض میکنی کم کم

ولی تا سیاست زندگیو یادمیگیری سعی کن کمتر گردوخاک کنی کم حاشیه درست کن بعدا همونارو نزنن تو روت

اینوکسی داره بهت میگه که گردوخاک زیادکرده والان پشیمونه🥲

بخدا واجب بود و نوبت داشتم،اینو همشونم میدونستن...اونا پاگشا بهونشون بود میرفتم بازم میخواستن برن رو ...

آخه با نرفتنت میزبان هم ناراحت شد قطعا. ای کاش قبلش خبر میدادن برنامتو اوکی میکردی باهاشون

حرف و حرکت شما خیلی زشت بوده ولی حالا شوهرت چرا گذاشت کف دست ننش

منم قبول دارم‌زشت بود کارم،اصلا انگار ب جنون رسیده بودم

فکرمیکردم برای اولین بار موفق میشم ک جلو خانواده شوهرم وایسم وقتی دیدم ک ن بازم کارخودشونو کردن و شوهرم،تنها رفت کفری شدم

مامانش هی میگفت سر چی بوده دعواتون شوهرمم گفت سر تو انقد زنگ زدی ک اخرم زنم گفت ک*ونش میخاره🤦🏻‍♀️

چه طور روت شد جلوی شوهرت بگی؟ من اگه می گفتم اینو به شوهرم طلاقم می داد،تو رو خدا احترام خودتونو نگه ...

وقتی ب جنون برسی دیگ‌حالیت نیست خواهر

انقدر کفری شده بودم شوهرم ساکت نشسته بود،خودشم میدونه مامان باباش همش دخالت میکنن ولی میگن‌از دوست داشتنه!

جونم ب لبم رسیده بود انقدر ک خانوادش برامون تعیین تکلیف کردن

خوشحال بودم گفتم این یجا حرف من میشه

دیدم نهههه ک زد ب سرم....خاک توسرم

🤭🤭🤭بعدش چی شد؟؟از خامی و ناپختگی اوایل ازدواج هست..بعدها شیوه ت رو عوض میکنی.شوهرت چقدر بچگی کرده ...

شوهرم ادم باید در دهنشو بدوزه ک پیشش حرف نزنه

وقتیم میره طبقه بالا خونه ی اونا میاد میگ مامانم گفت زنت فلان گفته😐یعنی راحت حرف میزارن تو دهن ادم

ک تودعوامون همینم گفتم ک هروقت شوهرم میاد بالا میگ مامانم اینو گفت پشت سرت

ساکت شده بود

آخه با نرفتنت میزبان هم ناراحت شد قطعا. ای کاش قبلش خبر میدادن برنامتو اوکی میکردی باهاشون

اونشب بقران جلو خانوادش گفتم شما هی زنگ زدین وگرنه ما میگفتیم دکترمون دیر شد و بعدشم تو ترافیک موندیم

ن این ک من بمونم خونه شوهرم بخاطر زنگای شما بیاد الان طرف با خودش نمیگه چرا زنشو نیاورد؟

گفتن ن تو اینجوری فکرمیکنی اونا دنبال حرف نیستن،اصلا نگفت زنت کجاست و چرا نیومد،شوهرت خودش جلو جلو گفت حالش خوب نبود از دکتر برگشتنی گذاشتم خونه مادرزنم استراحت کنه

شوهرم ادم باید در دهنشو بدوزه ک پیشش حرف نزنهوقتیم میره طبقه بالا خونه ی اونا میاد میگ مامانم گفت زن ...

عزیزم به رو خودت نیار .فراموش کن راهی جز این نداری تا به آرامش برسی..گاهی برای رسیدن به آرامش  باید کر و کور و لال باشی..

شوهرت چندسالشه؟تک پسره؟ بچگانه رفتار میکنه‌. نمیدونه چیو بگه یا نگه

۲۷ تک‌پسر هم نیست

داداش کوچیکش عقلش بیشتر از این میرسه😐هرچیم بهش میگیم انکار ن انگار

مقصر همشونم خانوادشه با این سن هنوز جرعت نداره برای پولی ک خودش درمیاره تصمیم‌بگیره اول اونا باید نظر بدن...