2777
2789
عنوان

ولی مردا چقدر چیز دارن برای بی خیال شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 63 پست
کوهای زاگرس با گرگ های درنده و گرسنه و صداهای مخوفی ک از داخل تنگه ها شنیده میشه😶ما کوردیم خانم سمت ...

آفرین به این همه شجاعتتون

کوردا به شجاعت معروفن 

من چون خودم اکثر کوه ها رو رفتم تو تهران برای همین گفتم فکر کردم تهرانید

خیلی مراقب باشید لطفا 

شما هم مثل برادرِ من

خیلی خیلی مواظب باشید 

خوش بگذره بهتون 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همینجوری ام عزیزم جز سیگار و مشروب و قلیونش. منم کلی تفریح دارم و شغل و همکار و دوست و دور دور، پ ...

شما الان مثل یه آقا که مثلا از یه موضوعی ناراحته بخواد بره بشینه تو پارک هوا بخوره یا قدم بزنه این آزادی رو از طرف همسر یا خانواده دارید؟

اگر در حال انجام هر کدوم از این کارها باشید در لحظه فقط از اون کار لذت میبرید یا ممکنه در حال اون کار به مشکلات خانوادگی یا عاطفیتون هم فکر کنید؟

شما الان مثل یه آقا که مثلا از یه موضوعی ناراحته بخواد بره بشینه تو پارک هوا بخوره یا قدم بزنه این آ ...

عزیزمم من دخترم و تنها و مجردی زندگی میکنم و خونه دارم مستقل و شاغلم شهر دیگری. مسافرت میرم و کاملا مستقلم... بله هر وقت بخوام میتونم برم مسافرت یا بیرون یا قدم بزنم، درضمن اجازه و ازادی من دست یک مرد نیست من خودم یک انسان و مخلوق خدا هستم نه بنده هاش. 

آفرین به این همه شجاعتتونکوردا به شجاعت معروفن من چون خودم اکثر کوه ها رو رفتم تو تهران برای همین گف ...

ممنون لطف دارین شمااا مرسی....حالا تهران بودم بعد کار شب ساعت ۱۲بود درکه بودم دیدم همه داشتن میرفتن ب سمت کوه نمیدونستم کجا میرفتن بلد نبودم خیلی دوست داشتم برررم حیف شد

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

عزیزمم من دخترم و تنها و مجردی زندگی میکنم و خونه دارم مستقل و شاغلم شهر دیگری. مسافرت میرم و کاملا ...

خوب پس شما به خاطر شرایطتت هست که از این اختیار عمل برخورداری 

و بهتون تبریک میگم 🌿

شما الان مثل یه آقا که مثلا از یه موضوعی ناراحته بخواد بره بشینه تو پارک هوا بخوره یا قدم بزنه این آ ...

من به وقت کار فقط به کارم فکر میکنم و اصلا یادم نمیاد چیزی، مشکل خانوادگی هم اصلا نداریم که بخوام بهش فکر کنم. اینم بگم کلا فردی فکری و دغدغه داری نیستم. خیلی فکرم ازاده. 

🤦‍♀️😄

بخداااا از کیو چی نمیگنننن😂😂😂😂حالا من نمیخاستم بیام قسممم دادن وگرنه مجلس گرم کن منم الان تازه دارم شارژ میشم واسه یکی دو ساعت دیگههه...ولی یار خوب تمام ماجراس 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خوب پس شما به خاطر شرایطتت هست که از این اختیار عمل برخورداری و بهتون تبریک میگم 🌿

مرسی عزیزم ولی من این شرایطم رو خودم انتخاب کردم و برای خودم رقم زدم. ازدواجم کنم باز هم همین مدلی خواهم بود چون من فقط مخلوق خدام نه بنده هاش. این خرافات که اجازه زن دست مرد باشه رو هم قبول ندارم. زن خودش یک انسان کامل و مخلوق الهی هست به اجازه کسی هم نیاز نداره.