2777
2789
عنوان

ولی مردا چقدر چیز دارن برای بی خیال شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما میتونی بگی آقا و خانم از نظر جسمی با هم یکی هستن؟ ساختار مغز آقا و خانم و هورمون هاشون و کار غدد ...

هورمون‌ چه ربطی به تک بعدی بودن داره ؟ 

پس مردایی که دغدغه فکری زیادی دارن هورمون زنانه 

و زنایی که تک بعدی ان‌ هورمون‌ مردانه دارن ؟ 

اینا ترجیح آدماست از یه دوره ای به بعد بخاطر چیز های مختلف بیخیال میشن و یاد میگیرن چیزی مهم تر از‌ روان خودشون نیست 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

خانما هم همین کارارو میکننن ک.....

فقط ی چیزی از قلم انداختی الان هوای بارونی رعدو برق میزنه وحشتناک رفتیم کوه بوی بارون چایی آتیشی و قلیونم ک هستتت پسر بودن اینجاش خوبع انصافاااا..ولی تو عمرم لب ب مواد یا مشروب نزدمووو نخاهم زدددد 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

پس چی

شما میتونید بگید نظرتون مخالف نظر اون هاست ولی اینکه حرف چندین پزشک رک نقض کنید عجیبه 

در ضمن شاید شما از لحاظ فکری با سایر آقایون فرق کنید حرف من  کل آقایون روی زمین نبود

همونطور که ممکنه بعضی خانم ها هم خیلی متفاوت با اکثریت خانم ها باشن

خانما هم همین کارارو میکننن ک.....فقط ی چیزی از قلم انداختی الان هوای بارونی رعدو برق میزنه وحشتناک ...

آقا خوش به حالتون واقعا 😍

همین الان همچین جایی با همچین حسی و بوی بارون رو تجسم کردم

هورمون‌ چه ربطی به تک بعدی بودن داره ؟ پس مردایی که دغدغه فکری زیادی دارن هورمون زنانه و زنایی که تک ...

فکر کنم متوجه منظورم نشدید و برای بیانش احتیاج دارم چندین خط تایپ کنم 

اصراری به پذیرش ندارم

موفق باشید 

دخترا هم میتونن اینکارو بکنن خببب

همه دخترا؟

همه خانم های متاهل؟

به نظرتون مردهای اطرافشون میزارن مثلا الان دختر یا خانم بگه میخوام برم با دوستام بشینم تو پارک هوا بخورم !

آقا خوش به حالتون واقعا 😍همین الان همچین جایی با همچین حسی و بوی بارون رو تجسم کردم

مرسی جای شما خالییی...حالا تو این بارون رفتم هیزم جمع کنم رعدو برق زد هواسم پرت شد پام لیز خورد خوردم زمین لباسام خیس خیس شدممم الانم کنار آتیش وایسادن عین اتووو دارم بخارم میکنمممممم...مه ام زده چشم جایی رو نمیبینه

😄کدوم کوه رفتید؟خیلی بالا رفتید ؟مواظب باشید خطرناکه

کوهای زاگرس با گرگ های درنده و گرسنه و صداهای مخوفی ک از داخل تنگه ها شنیده میشه😶ما کوردیم خانم سمت کوهای خودمونیم ولی رفتیم بالای کوه هوا ب شدت سرده...ما با خطر بزرگ شدیم از دبیرستان این برنامه نون بوده ک روزای بارونی با رفیقا میایم کوه ینی تو هوای بارونی فقط