2777
2789
عنوان

لعنت ب هرچی ازدواجه

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باش ازدواج کردی عشقتو میگم؟ یا سنتی

نه قرار بود امسال ازدواج کنیم ولی اول شهریور بیماریم رو فهمیدم دکترم گفت از استرس شدید و ناراحتی این بیماری گوارشی رو گرفتی واسه همین باهاش کات کردم چون اون باعث بیماریم شد چون خیلی عصبی بود  برگشت گفت نمیتونه بی من باشه ولی گفتم هر وقت تونستی سلامتیم رو بهم برگردونی و عین قبل نفس بکشم باهات می مونم اونم خیلی ناراحت شد گفت لااقل بذار توی پروسه ی درمانت کنارت باشم منم گفتم وقتی حالم خوب میشه که تو توی زندگیم نباشی😓😓😢😢

نه قرار بود امسال ازدواج کنیم ولی اول شهریور بیماریم رو فهمیدم دکترم گفت از استرس شدید و ناراحتی این ...

آخی عزیزم امیدوارم یه آدم خوب وارد زندگیت بشه❤️

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
مرسی گلم 🌷❤به غیر اون نمیتونم عاشق کسی بشم یه بار فقط عاشق شدم اونم این روانی بود تصمیم گرفتم تا اخ ...

اشتباه نکن یکم سخته ولی میگذره فقط ب فکر خودت باش

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اشتباه نکن یکم سخته ولی میگذره فقط ب فکر خودت باش

نه واقعا نمیتونم به غیر اون حتی به کسی فکر کنم خیلی عاشقش بودم هنوزم هستم ولی فقط میخوام بیماریم خوب بشه تازه فهمیدم هیچط مهمتر از سلامتی نیست خودشم گفته بفهمم با کسی بخوای ازدواج کنی هم خودم و هم تورو میکشم

عیبی ندارع عزیز دلم اینا عادیه باید اینو بگذرونی تازه تو مریض شدی شاید برات دردناک تر باشه

اره خیلی سخته مرسی که باهام حرف زدی انگار سبک شدم 🌷🌷🌷🌷ایشالله بدنت همیشه سلامت باشه و خوشبخت و خوشحال باشی همیشه