2777
2789
عنوان

کجایین بچه ها بیاین بحرفیم والا

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 298 پست
معلومه عجیب ب خانوادت وابسته ای🥲

اره خیلی مخصوصا بابام خیلی زیاد 

وقتی از در وارد میشه میرم جلو در میگم عشقم ا‌ومدی😁🤭

خیلی خیلی خیلی زیاد وابسته بابامم خیلی باهاش رفیقم با مامانم هستم بیشتر بابام

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

😂😂😂😂امشب لوش دادم😔مامانم به بابام گفته یود پول نداره بعد از دهنم پرید به بابام گفتم دیدی چه موه ...

الحق پدر دختر سر هم رفتین😐😐😐😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی مخصوصا بابام خیلی زیاد وقتی از در وارد میشه میرم جلو در میگم عشقم ا‌ومدی😁🤭خیلی خیلی خیلی ...

خدابرات نگهشون داره عزیزم تنشون سالم باشه 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

الحق پدر دختر سر هم رفتین😐😐😐😐

😂😂😂😂

دیگه حقشه به شوعر نباید دروغ گفت🤡

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

نه جای خوبیه...من دوست ندارم بعد دوخوابه...خونه ای که خانوادم میشنن۴واحد واس خودمونه بعد۳خوابه مهم ت ...

😂😂😂ایول بابا تهش خوب بود

رابطه ت باهاشون چجوره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍