2777
2789

از همه عصبانی هستم از پدر و مادرم عصبانیم که بچگیمو  بگا دادن 

از خودم عصبانیم که برا هر هیچ و پوچی گریه کردم اشک ریختم استرس دادم و سلامتیم رو از دست دادم و الان هزار تا درد گرفتم بخاطر استرس‌های که تو بچگی تا بزرگسالی داشتم 

از همه ناراحتم چرا اصلا من بچه اپل شدم تا این همه درد و رنج رو تحمل کنم الان برا بقیه بهتر شدن چرا دهه هفتادی شدم چرا ایران کوفتی به دنیا اومدم 😭😭😭😭

منم مشکلات زیاد دارم بچه اولم ولی دهه هشتادی... یه وقتایی اینقدر غم و غصه فشار میاره بهم که حتی نمیتونم از رخت خواب بیام بیرون اون روز:))) ولی چه کنیم باید بگذرونیم... به خدا توکل کن آروم تر میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین حسو منم دارم

خیلی دلم برا خودم میسوزه الکی ۳۰ ساله شدم لعنت به این زندگی بازم دلم میخاد گریه کنم چرا پدر و مادرم مثل بقیه پدر و مادرها نیستن 

منم مشکلات زیاد دارم بچه اولم ولی دهه هشتادی... یه وقتایی اینقدر غم و غصه فشار میاره بهم که حتی نمیت ...

خیلی سخته بچه اپل همیشه میزنن تو سرت که تو از همه بزرگتری از تو اسطوره میخوان بسازن ولی خودشون هیچی نیستن من که مامانم اصلا از خود گذشتگی نداشته و نداره بابام از اون بدتر خیلی بچگی بدی داشتم الآنم زندگیم خوبه ولی خیلی تروما دارم شوهرم خوبه ولی خودم حالم خوب نیست

انشاالله مشکلت حل شه گلم منم دلم برا زندگیم میسوزه دلم برا خودم اه

در حال حاضر مشکلی ندارم ولی کلی دلم گرفته برا عمر بیچاره خودم که با کارهای پدر و مادرم بکار رفت خیلی بدبختی کشیدم خیلی الآنم هر مریضی گرفتم هزار تا دکتر رفتم میگن استرس باعث اینا شده همش بخاطر اونایی بازم بخشیدمشون ولی یادم نمیره 

خیلی سخته بچه اپل همیشه میزنن تو سرت که تو از همه بزرگتری از تو اسطوره میخوان بسازن ولی خودشون هیچی ...

توصیه میکنم یه تراپیست خوب پیدا کنی پیشش بری منم همین کارو می‌خوام بکنم. این پنج سال اینقدر مشکلات داشتم و نابود شدم همه جوره حتی مامان بابای خودم یدونشم نمی‌دونن سعی میکردم خودم حلشون کنم که به این حال و روز افتادم الان:)) هیچ وقت درک نشدم حتی یکبار هم نگفت کسی به من حق با توئه! تقصیراتمو گردن کسی نمیندازم اما اگه حواسشون بیشتر بهم بود بیشتر محبت میکردن بهم با من دوست بودن شاید اینقدر مشکلات نداشتم الان و یه آدم افسرده و داغون نبودم... نه جرئت تموم کردن این زندگی نکبتو دارم نه توان ادامه دادنشو... 

توصیه میکنم یه تراپیست خوب پیدا کنی پیشش بری منم همین کارو می‌خوام بکنم. این پنج سال اینقدر مشکلات د ...

خیلی حالم بده ای کاش به دنیا نمیومد لعنت به این زندگی چرا وقتی بچه رو خوب دوست ندارن بلد نیستن برسن به دنیا میارن من هیچ وقت همچین پدر و مادر خود خواهی نمیشم 

خیلی حالم بده ای کاش به دنیا نمیومد لعنت به این زندگی چرا وقتی بچه رو خوب دوست ندارن بلد نیستن برسن ...

گاهی خودمو می‌بندم به معنویات بعضی وقتام کفر میگم یا خودمو سرزنش میکنم...دلمو خوش میکنم شاید واقعا قسمت بوده بیام این دنیا یا چمیدونم حتما یه چیزی بوده که منو فرستادن بخاطرش دیگه خدا تنهام نمیزاره.... اما این حاله خوب نمیشه لعنتی یه روز خوبم بقیش داغونم و ثباتی نداره اصلا... متاسفانه آدم وابسته ای هم هستم این اواخر خیلی دارم گند میزنم دیگه از دست خودم خسته شدم