2777
2789
عنوان

کسی اینجا کسی از اقوامش یا خودش تیزهوشان و نمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 25 پست
وااای خیلی چیزه مضخرفیه نیاز به استرس نداره یکم بخونه قبول میشه بگو خودشو اذیت نکنه فقط تلاششو کنه ن ...

اره نهم به دهمه. 

چوم سوالاتش یکم سخته و علاوه بر اون باید برای معدل مدرسه هم بخونه یکم درگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبولی تیزهوشان امسالماصلااا استرس نداره از اون چیزی که فکر میکنه راحت تره

عزیزم میتونی کمک کنی؟

روزی چند تا تست میزدی و منابع ت چی بود؟

از کی شروع کردی و طرز خوندنت چی بود

و اینکه موفق باشی🤍🤍

اره نهم به دهمه. چوم سوالاتش یکم سخته و علاوه بر اون باید برای معدل مدرسه هم بخونه یکم درگیره

من اصلا ادم 24ساعت درس خونی نبودم ولی قبول شدم یکم بخونی قبول میشی دیو برای خودت نساز اصلا چیزع خاصی نیست

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀سخت ترین کار دنیا دوست داشتنه کسیه که دوست نداره.💔🙃

عزیزم میتونی کمک کنی؟روزی چند تا تست میزدی و منابع ت چی بود؟از کی شروع کردی و طرز خوندنت چی بودو این ...

من واقعا الگوی خوبی نیستم

باید اون قلقش دستش بیاد.یکی با هزار تا کلاس و تست و اینا قبول نمیشه یکیم دیقه نودی قبول میشه

همش به خودش ارادش و تلاشش بستگی داره

تلاششو کنه تست بزنه اما هیچ تضمینی نیس. اگه نمونه میخواد خیلی راحته اصلا نگران نباشه

کیمیای ادبیات شنیدم عالیه. ۳۱ استانم بعد عید بزنه برای مدیریت زمان

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عزیزم میتونی کمک کنی؟روزی چند تا تست میزدی و منابع ت چی بود؟از کی شروع کردی و طرز خوندنت چی بودو این ...

من همزمان با امتحانات خرداد تست میزدم اونم به زور و تک و توک و فقط ۳۱ استان

اما خب تیزهوشان اوردم. واسه همین میگم هیییچ تضمینی نیس

فقط تلاش کنه و اصلا استرس نداشته باشع

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من همزمان با امتحانات خرداد تست میزدم اونم به زور و تک و توک و فقط ۳۱ استاناما خب تیزهوشان اوردم. وا ...

خیلی ممنونم عزیزم.

علومت چطور بود؟ چون علوم و ریاضیش میگن مفهومیه