2777
2789
ولی خدایی ۳ میلیارد دارایی نیس پول خونه تو تهران نمیشه یا خیبلی کوچیک و قدیمی

شما آخه همین الان تاپیک بزنی 

پسر مجرد دور ورتون چقدر دارایی داره نهایت یه پراید ! تو سایت زیاد دیدم 

این رو پای خودش اینا رو داره 

مغازش هم تو بازاره که خیلی سود داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تو فامیل همه به یه اندازه فقیریم😁

این خوب بود😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

بابا احساس داغونی بهم دست داد😂😂😂😂 همه پولدااار

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
مگ میشه ی معمولی ایقدر

نه خب

مطمئنا یه کاری میکنه 

حالا دیگه چطوری به این دارایی رسید نمیدونم

چون وضع پدربزرگم خیلیییی معمولی یعنی بگم کل داراییشون شاید هفتصد هشتصد میلیون بشه ته تهش

همرو داییم خودش بهش رسید

جالبه ی دایی دیگم دارم هم قشنگ تر هم زرررنگ اونجوری ک مادربزرگم میگه همش درسخون و بچه با ادب و کاری

ولی تا بخواد پا بگیره مریض شد و به بددددترین شکل ممکن فوت شد چند سال مریضیه سخت

هییچ پولیم نداش

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
شما آخه همین الان تاپیک بزنی پسر مجرد دور ورتون چقدر دارایی داره نهایت یه پراید ! تو سایت زیاد دیدم ...

واسه پسر مجرد که پول از خودش باشه(بدون کمک پدر) تو شهر کوچیک. ۱ ملیارد هم عالیه .. شهرای بزرگ ۲.۳اینا خوبه

پسر مجرد این زمان  بیچاره ها ب زور شاید ی موتور بخرن  

اگ پدرشون هم ادم بی بحاری باشه و بی پول باشه باید پسره هرچی کارکرده هم بزاره برا  عروسی و زن گرفتنش 

نه خبمطمئنا یه کاری میکنه حالا دیگه چطوری به این دارایی رسید نمیدونمچون وضع پدربزرگم خیلیییی معمولی ...

خوشبحااش واقعا ولی من میگم پولداری زمانی خوبه ک حلال باشه وخدام ازت راضی باشی وگرنه بدردنمبخوره غیره این 

واینم بگم باپول حلال کسی ایقدرپولدارنمیسه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

خوشبحااش واقعا ولی من میگم پولداری زمانی خوبه ک حلال باشه وخدام ازت راضی باشی وگرنه بدردنمبخوره غیره ...

یه فامیل داریم از یکی از کله گنده ها یه اتویی می گیره فکر کنم اونجا آبدارچی بوده یه خونه تو بهترین جای تهران می زنند به جیب بعدشم نمی دونم دقیق از کجا ولی الان کلی وضعش خوبه و پولداره

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
یه فامیل داریم از یکی از کله گنده ها یه اتویی می گیره فکر کنم اونجا آبدارچی بوده یه خونه تو بهترین ج ...

مخ بری لابدنجاتش داده😐

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍