cherish مدیر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2137 عنوان این ازدواج چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست دختر متولد ۶۳ زیبا و مجرد و کارمند خواستگار متولد ۷۰ مجرد شغل کارمند خانواده پسر راضی به وصلت نیستند و پسره میخواد تنهایی بره خواستگاری )خیلی دوستش داره (شما نظرتون چیه ؟دختر دیگه شانسی برای ازدواج نداره و تنها خواستگارش همینه دیروز | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
suger عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 1370 اختلاف سنیو نمیپذیرم اختلاف سنش زیاد ربطی ندارند بستگی شخصیت هردوسوم داره ما داریم اختلاف سنی زیاد دارن اما واقعا انگار برام ساخته شدن دیدم که میگم
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 38563 نه خودشو ثابت کرده خیلی با اراده هست دوستم بهش اجازه خواستگاری نداده تا بلکه بتونه رضایت خانوادشون ... به دوست بگو بعدها پشیمون میشه بعدشم خانواده پسر گناه دارن برابچه شون هزارتا آرزو دارن میخوای بگو نفرینت کنن عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
cft5 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 3034 بگو تو هر شوهری بری آخرش طایفه شوهر قبولت ندارن پس کار خودت و بکن
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 38563 نه خودشو ثابت کرده خیلی با اراده هست دوستم بهش اجازه خواستگاری نداده تا بلکه بتونه رضایت خانوادشون ... به دوست بگو بعدها پشیمون میشه بعدشم خانواده پسر گناه دارن برابچه شون هزارتا آرزو دارن میخوای بگو نفرینت کنن عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم
فلفل_دلمه_سبز عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 38563 امکان داره خانواده پسر بیان ابرو ریزی در خونه شون کتکش بزنن بگو هول شوهر نباش عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم