2777
2789
عنوان

شوهرم با دوس دخترش رفتن تو پارک نشستن تو شهری ک سرکارع چیکارکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 118 پست
بجااین فکراپولاتو جمع کن طلابفروش خونه ای چیزی بگیر فروشنده شو کار کن و دیه بگیر حته اگ ده تومنم باش ...

دیه چی بگیره😐😐با پول کار کردن زن مگ میتونه خونه بگیره الان مرداشون نمیتونن😑😑

اه اه انقدر از زنای تو سری خور بدم میاد !!!! چرا تو سری خوری 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 چراااا خدایا من جا ...

اینجوری نگو 

تو نمیدونی وقتی طرف هیچ کسی رو نداره و کسی پشتش نیست چقد سخته براش 

قضاوت آسونه ولی باید توی موقعیتش باشی تا متوجه بشی

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😒

شوخی میکنم 😂

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

وافعا بنظرت چنین کاری درسته؟وقتی میگه یه بچه داره

وای خدا نمیشه شوخی کرد😂

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

نمیدونی چ روانی آشغالیه اگه بهش سرویس ندم بهم کلی تهمت میزنه نمیزاره آب خوش از گلوم بره پایینوگرنه ب ...

خوب مریضی میگیری میدونی زگیل تناسلی چقدر زیاد شده و...

خوب مگه مهمه که راجع به شما وی فکر کنه یا تهمت بزنه چجور ثابت کنه بگو می‌دونم با بقیه هستی بودی دلم نمیکشه حالم به هم میخوره و اینکه شاید مریض یا ناقل باشی نمیام پیشت