2777
2789
عنوان

شوهرم با دوس دخترش رفتن تو پارک نشستن تو شهری ک سرکارع چیکارکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3574 بازدید | 117 پست
هعی ای خداا💔واقعا چرا بعضیا اسم خودشون و پدر و مادر گذاشتن

بدترین آدمای زندگی منو خواهرام پدر و مادرم بودن باعث تمام بدبختی و زجرایی ک شوهرامون مارو دادن اون آشغالا بودن ک براشون اهمیتی ما نداشتیم

اینجا که میگیم زن باید مستقل باشه پس انداز داشته باشه متکی باشه بخودش میگید نههههه زن مگه جون داره ...

بله زن باید مستقل باشه ولی باید شرایط مستقل شدن رو داشته باشه 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین. عزیزم. حستو درک میکنم. ولی حالا که میگی نمیتونی جدا بشی. کلن ولش کن بزار هر کاری میخواد بکنه ...

عزیزم حرفات درسته کاااش بتونم حرص نخورم ای کاش 

این کثافتی ک من میشناسم باور کن تو گور هم دست برنمیداره از اینکاراش 

عزیزم حرفات درسته کاااش بتونم حرص نخورم ای کاش این کثافتی ک من میشناسم باور کن تو گور هم دست برنمیدا ...

پس چرا تو بسوزی. بزار برنداره.   تو خودتو درگیر نکن. جدا هم که نمیتونی بشی. خودتو سرگرم کن که بهش فکر نکنی حداقلش اینه روانت ارومه. فردا. مریض بشی. همین میاد میگه. تو از اول. مریض بودی. منم بخاطر این دنبال دیگران بودم.  به خودت برس. خودتو سرگرم کن. اگرم. بهت پول میده. برو واسه خودت باشگاه به پوستو اندامت رسیدگی کن اگرم نمیده. برو  یه کاری انجام بده. پولشم فقط برا زیبایی خودت خرج کن.  و ارامش روحیت. 

از کجا فهمیدی چیا گرفته☹️انقد چکش نکن خب اعصابت بهم میریزه

بعداز پیام زنگزد گفتم چی خریدی اینقد شد گفت پسته با قلیون میوه ای کوچیک و یچیزای دیگ نمیدونست گ من خبر دارم چخبره

پس چرا تو بسوزی. بزار برنداره. تو خودتو درگیر نکن. جدا هم که نمیتونی بشی. خودتو سرگرم کن که بهش فک ...

پول ک حقوقش کمه ولی همونم ک میمونه داشته باشه بهم میده بقیه هم خرج دختراو زنا میکنه 

پول ک حقوقش کمه ولی همونم ک میمونه داشته باشه بهم میده بقیه هم خرج دختراو زنا میکنه

پولش حرومه دیگه.  بزار. زحمتش خرج. زنایی بشه که دارن گولش میزنن. همین جوری تحقیرش کن.     بعدم. خودتو اصلا درگیر نکن بخاطر اون حرص بخوری.   فقط به فکر ارامش روان خودتو بچت باش.   بزار. با همونا باشه. فکر میکنی تا کی جون داره. فردا روزی پیر شد.  نه محبت دخترشو داشت نه زنشو.   اون وقت. که تو. بهش پشت میکنی. 

پولش حرومه دیگه. بزار. زحمتش خرج. زنایی بشه که دارن گولش میزنن. همین جوری تحقیرش کن. بعدم. خودت ...

بله گلم درست میگید آروم شدم با حرفاتون همین الان هم پسرم منو هزاربزار بیشتر از اون دوسداره خداروشکر