2777
2789

مدیسون بید

مونیکا بلوچی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

منم یه مدت میمردم برای کیوانچ تاتلیتوگ همون مهند یعنی دیوانه اش بودم چقدر دوسش داشتم دیگه همه میدونس ...

دقیقاااااااااااااااا

اصا این ترکیا بهش نمیان

فقط من بهش میام که دوریم بیاد بگیرتم😔😔😂

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشت اومده تاپیک عکس بزنی و مردمو اسکل کنی؟!!

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
دقیقاااااااااااااااااصا این ترکیا بهش نمیانفقط من بهش میام که دوریم بیاد بگیرتم😔😔😂

پارتنر های انور خیلی داغونن 

تو دکتر معجزه گر دختره خیلی داغون بود پارتنرش خیلی نچسب بود 

شبنم تو شاهانه هم همه میگن خیلی خوشگله به نظرم اغراق میکنن شبنم واقعا در اون حد هم زیبا نیست سنش هم خیلی زیاد میزنه انگار چهل رو رد کرده به انور نمیاد فقط یه زینب میاد باز یکم که اونم کوتاهه بقیه فیلم های انور رو ندیدم فقط سه تا فیلم ازش دیدم ولی اگه بنسو سورال یا لیلا توغوتلو پارتنرش بشن بهش میاد و سنشون هم معلومه از انور کمتره. لیلا توغوتلو خیلی قدش زیادی بلنده چون انور بلنده فک کنم در کنارش لیلا قشنگ بشه چون اکثر پارتنر های انور خیلی ریزه میزن 

ولی من پارتنر های کیوانچ رو از پارتنر های انور بیشتر می‌پسندیدم طوبا بیوکسان بود سرنای ساریکایا بود الچین سانگو بود فحریه اوجن بود البته سرنای هم خیلی درشته زیادی هیکله

جانی🥰🥰🥰🤩🤩

شوهرمه😁

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

شوهرت عشق منه😝😃

شوهرم کراش العالمینه😂😂😂

عمم عمم عمه من 😂😂😂😂 

ولی نه خدا وکیلی عمه بابای مامانم تو پیری میگن خییییییلیییی خوشگل بود ، یعنی چشم آبی ، دماغ عملی ، گونه سرخ..... ، حتی بچه برادر زادش بهش گفت عمه تو الان خوشگلی جوونی چی بودی ، اسمشم کبوتر بود الان بنده خدا مرده خدا رحمتش کنه 

آها بعد شوهرش بنده خدا خیلی زشت بود 😂😑 میگفتن چرا رفت زن این زشت شد 🙃🙃 

ولی مامانم میگفت اخلاقش یکم بد بود 😅 و اونجا بود فهمیدم که هر چی خوشگل تر گند تر 🤭🤭 نه شوخی کردم