2777
2789

واقعا ببخشید،عنوانو اینجوری زدم تا بیاید چون واقعا خیلی نگرانم،مرسی که درک میکنین

امروز دخترم سرما خورده بود،منم ظهر ساعت ۳ بهش یک قاشق غذاخوری شربت برون کلد(گیاهی)دادم الانم چون دیدم حالش بده بهش یک قاشق غذاخوری و نصفی دادم،روش که خوندم دیدم نوشته ۱ یا دو بار در روز هر کدوم پنج میلی لیتر،یعنی زیاد بهش دادم

چه کار کنمممم؟؟؟

ببرم بیمارستان؟

دارم میمیرم از استرس😭😭

اگر داری اینو میخونی،میشه لطفا واسه سلامتی خودم و خانواده ام یک صلوات بفرستی؟🥺مرسی قشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی نداره نترس 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

این عنوان از دختر ترامپ بعیده😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
🤣🤣

چرا استیکر برای من باز نمیشه؟