2777
2789

به نظرم اگه ادم خونه و ماشین داشته باشه و مستاجر نباشه. 

با ماهی چهل تومن دو نفر ادم شاهانه میتونن زندگی کنن. 

هر ماهم اگه دو نفر بخوان نفری یه دست لباس بخرن و خوراکی هم همه چی بخورن و اخر هفته ها تفریح هم برن نهایت ماهی بیست تومن میشه. 

ده تومنم میشه ماهی یه دونه سفر رفت سه چهار روزه رفت  و ده تومنم پس انداز کرد برا روز مبادا. ولی لامصب خرید خونه و ماشین رو برای جوونا یه رویا کردن که جوون یا باید قید آینده ش رو بزنه و بگه مهم نیست خونه بخرم یا ماشین داشته باشم و فقط به فکر خوش گذرونیه امروزش باشه.  یا اینکه با درآمد ماهی چهل تومن اگه ماهی سی تومنشم پس انداز کنن و طلا بخرن بازم ده سال طول میکشه تا پولشون به یه خونه ی معمولیه سه میلیاردی قد بده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه. یجوری گفتن سی تومن ادم شاخ درمیاره

عزیزم سبک زندگی ها فرق داره

قرار نیست از شنیدن هر چیزی که با بقیه فرق داره شاخ در بیاری که😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
به نظرم اگه ادم خونه و ماشین داشته باشه و مستاجر نباشه. با ماهی چهل تومن دو نفر ادم شاهانه میتونن زن ...

هزیزم ما هم خونه داریم هم ماشین

ماهی صد تومن هم همسرم درآمد داره

ولی سالانه زندگی نمیکنیم

تو رفاه هستیم

شما خیلی سطحی و سرسری حساب کتاب کردی واقعا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
عزیزم سبک زندگی ها فرق دارهقرار نیست از شنیدن هر چیزی که با بقیه فرق داره شاخ در بیاری که😃

اره فرق میکنه اما هرروزم بهترین غذارو بخوری سی تومن نمیشه. مگه مدام رستوران بری. ک در اون صورت باید درامدت خیلی بالا باشه و اگ ایتطور باشه ک طرف نینی سایت نمیاد

اره فرق میکنه اما هرروزم بهترین غذارو بخوری سی تومن نمیشه. مگه مدام رستوران بری. ک در اون صورت باید ...

😃چه ربطی داره عزیزم؟شما ظاهرا خبر از قیمت ها نداری فدات شم

هر روز بهترین غذا برای سه نفر سه وعده و میان وعده از نظر شما روزی یک تومنه؟

ایران زندگی نمیکنی؟

و اینکه طرف با درآمد بالا چرا نباید سایت بیاد؟

مگه من مرضی دارم که دروغ بگم؟شما مگه منو میشناسی بخوام برات دروغ بنویسم؟

چه حرفا میزنین آدم واقعا تعجب میکنه

والا ما سه نفریم بامادرشوهرم زندگی میکنیم توی ساختمون خرجمون توماه ۲تومنه خوردخوراک باپدرشوهرجانه پول لباسام همه چی من با اوناس فقط ما خرج پسرمون میکنیم همین

هزیزم ما هم خونه داریم هم ماشینماهی صد تومن هم همسرم درآمد دارهولی سالانه زندگی نمیکنیمتو رفاه هستیم ...

100 تومان در امد سالانه ماست 

ما با 20 میلیون زندگی شاهانه میکنیم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
100 تومان در امد سالانه ماست ما با 20 میلیون زندگی شاهانه میکنیم

چقدر خوب که جایی زندگی میکنین با بیست تومن میشه زندگی شاهانه‌داشت

من تا حالا حساب نکردم چقدر خرج خورد و خوراکمون میشه ولی مخارج به شدت بالاست فقط هزینه سرویس مدرسه و اسنپ کلاس های پسرام ماهی ۶ تومنه😭😭 حالا دیگه شما خودت حساب کن شهریه مدرسه و کلاس ها چقدره 

وقتی بچه داریدیگه فقط بحث خوردن  در میون نیست ، بحث تفریح،پوشاک ،مدرسه و کلاس و پس انداز برای آیندشون و هزار جور خورد خرج دیگه،یه جوری شده که دیگه یادمون رفته پول خرج کردن برای خودمون چه طوریه😢😢

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چقدر خوب که جایی زندگی میکنین با بیست تومن میشه زندگی شاهانه‌داشت

ما 12 حقوق میگیریم وجوری مدیریت میکنیم که به سر برج برسانیم حالا فکر کن این 12 بشه 20  😂

ارزو بر جوانان عیب نیست 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
ما 12 حقوق میگیریم وجوری مدیریت میکنیم که به سر برج برسانیم حالا فکر کن این 12 بشه 20 😂ارزو بر جوا ...

انشاالله میشه عزیزم

امیدوارم پرروزی باشین 

انشاالله میشه عزیزمامیدوارم پرروزی باشین

با تورم پیش میریم 

ممنون از دعای خیرت 😍