2777
2789
بله تو این زمینه که خیلی لارجن مخصوصا اگر زبان عربی بلد باشی یا کسی رو کنارت داشته باشی که بلد باشه، ...

عزیزم ممنونم که جوابم رو دادی

چقدر عالی

یه سوال دیگه هم بپرسم؟

اینکه براشون مهم هست که مثلا پزشکی که اومده اونجا و مطب زده از تهران اومده باشه؟یعنی این امتیاز محسوب میشه به نظرت؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم ممنونم که جوابم رو دادیچقدر عالییه سوال دیگه هم بپرسم؟اینکه براشون مهم هست که مثلا پزشکی که او ...

خواهش میکنم گلم، بله خیلی مهمه براشون فقط تو زمینه زیبایی ما اینجا دکتر آرزو باقر زاده رو داریم که سالهاست کار میکنه و خیلی معروفه باید بتونید باهاش رقابت کنید و به روز باشید، مطبش فوق‌العاده شلوغه و اکثر عربها ی عراقی هم میان پیشش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم گلم، بله خیلی مهمه براشون فقط تو زمینه زیبایی ما اینجا دکتر آرزو باقر زاده رو داریم که س ...

چقدر عالی پس خیلی کشش داره البته منم شنیدم که ابادان خیلی فرهنگ پزشک رفتن دارن

اره دیگه رقابت هم خیلی مهمه

همسر من جراح سر و گردن و گوش و حلق و بینی هست بیشتر رقابتش با جراح های بینی هست ولی خب تزریق فیلر و بوتاکس هم خوبه اگه بشه کار کنه

جراح بینی مطرح هم میشناسید اونجا؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چقدر عالی پس خیلی کشش داره البته منم شنیدم که ابادان خیلی فرهنگ پزشک رفتن دارناره دیگه رقابت هم خیلی ...

ا چه خوب کاش بیان آبادان بینی منو عمل کنن اوضاعش خیلی خرابه🤣

در رابطه با عمل بینی اتفاقا  دکتر خیلی معررف کم داریم و اکثرا برای عمل میرن شهر دیگه

ا چه خوب کاش بیان آبادان بینی منو عمل کنن اوضاعش خیلی خرابه🤣در رابطه با عمل بینی اتفاقا دکتر خیلی ...

عزییییزم ما تا بیاییم ۴ سال دیگه‌ست😅😅😅

اگه خواستی تهران عمل کنی بگو چند تا دکتر خوب بهت معرفی کنم انشالله همیشه برای کارای زیبایی پات به مطب دکتر باز بشه

ببخشید زیادم سوال پرسیدم چون اونجا هستی ذوق زده شدم😍

میگم اونجا محله بالاشهرش امکاناتش واسه زندگی و اینا خوبه؟مثلا مهدکودک خوب و باشگاه و ازینجور چیزا

عزییییزم ما تا بیاییم ۴ سال دیگه‌ست😅😅😅اگه خواستی تهران عمل کنی بگو چند تا دکتر خوب بهت معرفی کنم ...

آره تهران اگه دکتر خوب برای بینیوشتی میشناسی معرفی کن دستت درد نکنه

ببین من خودم تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم ازدواج که کردم اومدم اینجا متاسفانه اگر میخوای اینجا زندگی کنی باید خیلی توقعت رو بیاری پایین چون اصلا قابل مقایسه نیست با تهران حتی بهترین محله هاش از لحاظ امکانات، 

آره تهران اگه دکتر خوب برای بینیوشتی میشناسی معرفی کن دستت درد نکنهببین من خودم تهران به دنیا اومدم ...

ای بابا🫠 اره باید  بیاییم اونجا برای طرح همسرم

ببین دو تا هستن شوهرم میگه کارشون خیلی خوبه یکی دکتر خوش سیرت یکی هم باستانی نژاد برو اینستاگرامشون کاراشون رو ببین

پس تو هم عین من بودی از تهران رفتی