2777
2789
عنوان

کیا برادر جوون از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 102 پست

داغ جوون و فرزند خیلی سخته، همسایه ما پسرش خودکشی کرد ،تمام خانواده تا چند روز تو شوک بودن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه دوران کرونا که خیلی وحشت ناک بود روزانه کلی پیر و جوان میرفتن ،خدا رو شکر تموم شد اون ر ...

بله واقعا خیلی سخت بود ولی کاشکی اینجوری تموم نمیشد 😔همیشه این غم روی قلبمون سنگینی میکنه. همسزم که هرروز یکبار. اشک میریزه. ان شاء الله برای هیچ خانواده ای پیش نیاد 🤲

15 خودکشی

وای خدایا چرااا علت خودکشی چی بود😔😭

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شایدم اینطور باشه نمیشه کسیو قضاوت کرد،،ولی اگه خودم خدای نکرده گوش شیطون کر زبونم لال این اتفاق برا ...

خدا نکنه عزیزم ولی این آزمایش خدا دیگه واقعا سخته به خدا من مثل دیونه ها شدم نه میتونم خودکشی کنم نه بمونم آرزوم اینه زودتر بمیرم اما اگه بمیرم تکلیف بچه هام چی میشه ؟؟یعنی زندگی شده عین زهرمار حسابم پر پول دل خرج کردن ندارم حقوق همسرم میاد حسابم تا نیم ساعت بعدش گریه می کنم پول می‌خوام چکار کاش همه چیو ازم بگیرند فقط به من بر گردونش خدا 😭😭😭

اینجا دیگه ته ته دنیاست برای من خدا نکنه هیچ کس داغ عزیز ببینه

بله واقعا خیلی سخت بود ولی کاشکی اینجوری تموم نمیشد 😔همیشه این غم روی قلبمون سنگینی میکنه. همسزم که ...

آمین 

ایشا... بعد ازکین خوشی و سلامتی براتون رقم بخوره

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خدا نکنه عزیزم ولی این آزمایش خدا دیگه واقعا سخته به خدا من مثل دیونه ها شدم نه میتونم خودکشی کنم نه ...

الهی عزیزم😭😭ان شاءالله خدا رحمت کنه همسرتون رو،،

عزیزم چرا خودکشی شما باید روحیه داشته باشین اون بچه ها به شما نگاه میکنن شما الان ستون اون خانواده هستین،باید به بچه ها امید بدین اونا چه گناهی دارن طفلیا که جو خونه متشنج باشه هر روز،شما حتی اگه از درونم داغونید بخاطر بچه ها باید ظاهر سازی کنید میدونم سخته میدونم نابود کنندس ولی چه میشه کرد مجبور به ادامه دادنیم🥺🥺💔💔❤️‍🔥

الهی عزیزم😭😭داغ عزیز خییییلی سخته،،ولی ببین تا میتونی براش قرآن و نماز بخون شب و روز به یتیم کمک ک ...

سنش شرعی نبود که گناه باشه 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بازم شما خیلی آدم قوی هستی من مواقع خیلی خفیف تر از این حس کردم فلج شدم

من تا یه مدت مثل دیوونه ها بودم اصلا لحظه بعد دیدنش یادم نیست چی شدم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد