2777
2789
عنوان

کیا برادر جوون از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 102 پست
داییم جوان بود که شهید شدزن داییم وقتی همسرش رو از دست داد خیلی عادی رفتار میکرد مثل اینکه مهمان اوم ...

اون موقع آدم شوکه هست باورش نمیشه یه مدت که بگذره بعد تازه میفهمی چه بلایی سرت اومده

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما تو تقدیر هر کس نوشته شده چند سال عمر می‌کنه خدا به دل پدر و مادر و شما آرامش بده داغ برادر بد جو ...

دقیقا 

اون موقع آدم شوکه هست باورش نمیشه یه مدت که بگذره بعد تازه میفهمی چه بلایی سرت اومده

بله درسته

مخصوصاً که داییم خیلی باهاش صحبت کرده بود و آماده اش کرده بود

یه همکاری داشته به شوخی بهش میگفت قاتل الشهدا

به خانومش گفته بود هروقت این آقا با شما تماس گرفت

بدونید من دیگه نیستم 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

اره من همسرم فوت شد فقط جیغ می زدم دریغ از یه قطره اشک الان هر روز کارم شده گریه به خدا امروز پنج شش سری گریه کردم وسط خیابان گریه افتادم هر کی منو ببینه میگه دیونه شده 

وای خدا صبرتون بده چه وحشتناک خدا به داد اون کسی که تو اون حالت دیدش برسه نمیدونم چی بگم کاش می‌توان ...

خدا به داد خودم برسه که اولین نفر دیدمش 

یعنی باور نداری بعضیا هیچ حسی به هیچ کس ندارن خواهر بی احساس کم نداریم

نمیدونم به هر حال شما شناخت بیشتری دارید

شاید واقعا زود کنار اومده 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
بله درستهمخصوصاً که داییم خیلی باهاش صحبت کرده بود و آماده اش کرده بودیه همکاری داشته به شوخی بهش می ...

وای خدا رحمت کنه انگاری بهشون الهام میشه خودشون می‌دونن منم همسرم از قبل آمادگی روحی بهم داده بود 

دوستت فقط بازیگر خوبی بودهظاهرش رو حفظ می‌کردهاز درون داغونه

شایدم اینطور باشه نمیشه کسیو قضاوت کرد،،ولی اگه خودم خدای نکرده گوش شیطون کر زبونم لال این اتفاق برای خودم پیش بیاد فک نکنم دیگه خودمم بتونم زنده باشم یا خودکشی میکنم یا اگرم نشه ی مرده ی متحرک میشم که انگار وجود نداره

وای خدا صبرتون بده چه وحشتناک خدا به داد اون کسی که تو اون حالت دیدش برسه نمیدونم چی بگم کاش می‌توان ...

تنهام بودم جز من کسی خونه نبود 

بله با کرونا. خیلی سخته 😔خودمم مدام دلتنگشونم 😔

خدا رحمت کنه 

دوران کرونا که خیلی وحشت ناک بود روزانه کلی پیر و جوان میرفتن ،خدا رو شکر تموم شد اون روزای تلخ 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نه حتما نباید جلو کسی گریه کنه خدا میدونه چه شبهایی با گریه سر کرده وکسی نمیدونه مثل خود من

الهی عزیزم😭😭داغ عزیز خییییلی سخته،،ولی ببین تا میتونی براش قرآن و نماز بخون شب و روز به یتیم کمک کنید دعاش زود می‌گیره خیرات کنید تا خدا از سر تقصیرش بگذره هیچکی از رو مستی خودکشی نمیکنه نمیشه کسیو قضاوت کرد شاید غم بزرگی تو دلش بوده 😔

خدا به داد خودم برسه که اولین نفر دیدمش

بمیرم برای دلت ولی شرمنده اینو میگم از سر دلخوشیم نیست خودم هشت سالم بود پدرمو از دست دادم ولی در واقع وقتی ما ناراحتم برا خودمونه وگرنه اونایی که رفتن جاشون بهتر از نمای ما واسه دلتنگیو تنهایی خودمون و اطرافیان عزاداری میکنیم برادرتونو که سنی نداشتن قطعا جاشون خوبه اگه بتونید خودتونو آروم کنید در واقع روحش آرامش میگیره چون بارها بهم ثابت شده که ازون دنیا مارو می‌بینند با غممون ناراحت میشن