دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اون موقع آدم شوکه هست باورش نمیشه یه مدت که بگذره بعد تازه میفهمی چه بلایی سرت اومده
اره من همسرم فوت شد فقط جیغ می زدم دریغ از یه قطره اشک الان هر روز کارم شده گریه به خدا امروز پنج شش سری گریه کردم وسط خیابان گریه افتادم هر کی منو ببینه میگه دیونه شده
نه حتما نباید جلو کسی گریه کنه خدا میدونه چه شبهایی با گریه سر کرده وکسی نمیدونه مثل خود من
الهی عزیزم😭😭داغ عزیز خییییلی سخته،،ولی ببین تا میتونی براش قرآن و نماز بخون شب و روز به یتیم کمک کنید دعاش زود میگیره خیرات کنید تا خدا از سر تقصیرش بگذره هیچکی از رو مستی خودکشی نمیکنه نمیشه کسیو قضاوت کرد شاید غم بزرگی تو دلش بوده 😔
بمیرم برای دلت ولی شرمنده اینو میگم از سر دلخوشیم نیست خودم هشت سالم بود پدرمو از دست دادم ولی در واقع وقتی ما ناراحتم برا خودمونه وگرنه اونایی که رفتن جاشون بهتر از نمای ما واسه دلتنگیو تنهایی خودمون و اطرافیان عزاداری میکنیم برادرتونو که سنی نداشتن قطعا جاشون خوبه اگه بتونید خودتونو آروم کنید در واقع روحش آرامش میگیره چون بارها بهم ثابت شده که ازون دنیا مارو میبینند با غممون ناراحت میشن