2777
2789
عنوان

دوستانی ک واسه استخدامی آموزش پرورش میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست
هرموقع بیکاربودی نه.. همونموقع تست بزن

تست هر درسیو که میخونی همون روز بزنی درست نیست چون معلومه یادته باید ۳ روز از خوندن اصلی بگذره بعد تست بزنی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
وای چ جالب منم تربیت بدنی میخونم🥲 اولین بار ازمون دادین قبول شدین؟میشه چندتا راهنمایی کنین منو البت ...

نه عزیزم چندین بار آزمون دادم و تامصاحبه پیش رفتم ورد شدم ولی ایندفعه اولینباری بود ک بامنابع جدید آزم ن میدادم و مصاحبه جدید بود .جانم هرسوالی داری بپرس

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله قبول بشیچجور میخوای بری سر کار با نی نی

همسرم پایه اس😂 اون بیشتر تشویقم میکنه خودمم نمیدونم چطور میخوام برم فقط میخوام فعلا ب قبولی فکر کنم خدا بزرگه برا بقیه اش 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رشته ام حسابداریه ب دردم میخوره؟ چون رشته شما تربیت بدنی

بله اینها عمومی و اختصاصی هست ربطی ب تخصصی نداره

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

۵ درس میخونم😂🤦‍♀️ همه زندگیم شده درس

امیدوارم قبول بشی 

ولی همچین شغل رویایی و خاصی هم نیست 

به نسبت سختی کار درآمد پایینی داره 

فقط اونا که معلم نیستن میگن معلمی و دبیری کار راحتیه 

اگه معلم باشی میفهمی چقدر سخت 

اسمش اینه که نصف روز سرکاری 

ولی همیشه تو خونه یا برگه برای تصحیح داری یا سوال باید طرح کنی 

دو تا خواهر شوهرهام شهریور ماه قبول شدن 

تا اونجایی که اطلاع دارم گویا عضو گروه های تلگرامی بودن که خلاصه درس و نمونه سوال و پکیج های استخدامی کار میکردم و به اشتراک میزاشتن 

هر شب میگفتن داریم آزمون آنلاین می‌دیم 

تست هر درسیو که میخونی همون روز بزنی درست نیست چون معلومه یادته باید ۳ روز از خوندن اصلی بگذره بعد ت ...

نه اونطوری به مغزت فشارمیاد . ولی پشتش ک بزنی به خودت امیدوارمیشی اونطوری اگ غلط بزنی میگی من هیچی نمیشم من خنگم و.. خلاصه نا امیدمیشی اما وقتی پشت بندش تست بزنی حتی اگ فکر کنی تقلبه اماتوذهنت میمونه

امیدوارم قبول بشی ولی همچین شغل رویایی و خاصی هم نیست به نسبت سختی کار درآمد پایینی داره فقط اونا که ...

خب نسبت ب کارای درمانی و بانک خیلی بهتره ب نظرم برا ی خانم مناسب تر از هر شغلیه تو رشته من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدوارم قبول بشی ولی همچین شغل رویایی و خاصی هم نیست به نسبت سختی کار درآمد پایینی داره فقط اونا که ...

خب نسبت ب کارای درمانی و بانک خیلی بهتره ب نظرم برا ی خانم مناسب تر از هر شغلیه تو رشته من

1
5
10
15
20
25
30
35
40