دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه سوال وقتی یه نفر کرم از خودشه و هی میخواد اذیتمون کنه،چجوری باید نادیدش گرفت؟وقتی از اعضای خانواد ...
مثلا چیکار میکنه
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
مثلا هی راجب اینده و کنکورم گیر میده،بااینکه دانشجو ام و دیگه قید کنکورو زدم چون پایم ضعیفه ولی بازم میگه واسه هزارمین بار کنکور بدم و هی هم دعوام میکنه سر این قضیه و نمیزاره حتی پیش مهمون بشینم و...
مثلا هی راجب اینده و کنکورم گیر میده،بااینکه دانشجو ام و دیگه قید کنکورو زدم چون پایم ضعیفه ولی بازم ...
بگو والا کو. ن از منه اختیارش دست بقیه
شما خودت شروع کن بخون تونستی موفق بشی منم امتحان میکنم بعدم بگو من مسیرمو میرم برا حرف هرکی اگه قرار باشه دور بزنم وسط راه بنزین عمرم ته میکشه
شما برو باغچه خودت بیل بزن
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
ببین عزیزم. شوهر منم چند سال پیش اینطوری بود. هر بلایی سرم می آورد آبرو داری میکردم. یه کتک کاری کردیم زنگ زدم خواهرش. گرفت گوشیمو شکست.منم یه گوشی پیدا کردم زنگ زدم خانوادم. خیلی دور بودن خانوادم. اما دیگه به آخر رسیده بودم در حدی که رفته بود روی در حموم نوشته بود گمشو از زندگیم بیرون. منم رفتم و تا ۳ ماه جوابشو ندادم. خیلی وابسته بودمه و باورش شده بود نمیرم. اما وقتی دید واقعی هست ادب شد و دیگه تکرار نکرد . تو هم یه بار برو. صبور باش تا ادب شه
با طرز تفکر هر روز شرایطت بدتر میشه. مگه آدم چند بار زندگی میکنه. این شرایط هم خودتو نابود میکنه هم اگر بچه ای تو خونه ت باشه ایندش به فنا میره چون از شما یاد میگیره زندگی یعنی این