ب نظرم ببر اتلیه حداقل چندتا عکس خوشگل بگیر ک بعدا هم بمونه واست . تولد بگیری تو اون شلوغی چهارتا عکس کج و کوله با گوشی میخای بگیری بعدا به دلت نباشه مجبوری پاک کنی .
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب هنوز از تولد چیزی نمیدونه تولد نیاز نداره بنظرم اتلیه بهتره حالا کلیپم نگیری عکس بگیر بهتره تولده
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من پسرم از تولد یکسالگیش تا امسال که دی ماه میشه ۷ سالش هم بردمش آتلیه عکس یه نفره گرفتیم هم تو خونه مهمانی گرفتیم ☺️
بنظرم سال های اول اصلا متوجه نمیشد اما الان نگاه میکنه خیلی ذوق میکنه بنظرم شماهم تولد بگیر براش خیلی تو ذهنش میمونه بزرگ شد
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببین من بدبخت واس عقدم فیلمبردار عکاس نیوردن همه عکسام با گوشی گرفتن همه رو پاک کردم .داغون افتضاح
الان میگم کاش جای اون جشن عقد مسخره بعد از محضر میرفتم اتلیه اصلا مراسم نمیگرفتم
عروسی هم ک نگرفتم یعنی تو دلم مونده یه عکس خوشگل ک قاب کنم بزنم دیوار اتاقم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
اول از همه برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزممنم دخترعموم عقد و عروسیش افتاد تو کروناو حتی ی آرایشگاه نرف ...
شوهرم پایه نیست بابا .نهایت بتونم راضیش کنم ی آتلیه بریم . اما خودمم فعلا صبر کردم بچه دار بشیم یدفعه سه تایی بریم بچه مم تو عروسیم باشه دیگه😄😄