2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره کاملا حسش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 73 پست
یعنی چی آخه اینجوری که ما سکته میکنیم😢💔

اگه بدونی هیچ آسیبی بهت نمیزنه اصلا نمی ترسی 

ترس مال وقتی هست که احساس نا امنی کنی اگه تا حالا آسیب نزده بعد از اینم نمیزنع

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول پیش یه سید ماهر برین در کتاب باز کنه ببینه چ خبره بدش از تو خونتون باشه بهتون دعای دفع میده اگه ...

اخه اینم یه جور دعا گرفتن نیست؟ میترسم هی بدتر بشه اینطوری دوست ندارم دعا اینا بگیرم

شما چطوری بود چیکار کردین تعریف کنید لطفا

از همونه

راستش مطمئنم دعاست ها صد در صد

وای بدیش اینه نمیتونم ثابت کنم

کاش میشد دستش رو به شه

پارسال تو خونمون مادرم پیدا کرد ولی یادم نیست چیکارش کرد

الانم مطمئنم بازم هست ، ولی چیزی پیدا نکریدم 

دختر این خانوم به خونه ما زیاد رفت و آمد داره احتمالش هست بیاره و ببرتش ؟ 

عزیزم نسبت به این موضوع گارد نداشته باش لطفا... همه ما موجوداتی هستیم از یک خالق. منم حس تورو داشتم از وقتی پذیرفتم و سپردمشون به خدا آرامش گرفتم و همه چیز خوب شد و دیگه اذیت نشدم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
اخه اینم یه جور دعا گرفتن نیست؟ میترسم هی بدتر بشه اینطوری دوست ندارم دعا اینا بگیرمشما چطوری بود چی ...

منم مخالف دعا گرفتنم حس میکنم خدا ناراحت میشه که دست به دامن بنده ی نیازمندش بشم  اون لحظه چهار قل و سوره جن رو بخون باور کن تأثیرش بیشتره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم نسبت به این موضوع گارد نداشته باش لطفا... همه ما موجوداتی هستیم از یک خالق. منم حس تورو داشتم ...

اخه ما کارشون نداشتیم

حتی الانم کارشون نداریم 

ولی اونا هی دارن برامون درد سر درست میکنن

امروز که آبگرمکن بی دلیل افتاد زهر ترک شدیم خدارو شکر میکردیم فقط کسی اونجا نبود

دوستم میگفت ما هم همین طور شدیم بی دلیل وسایل خونشون میشکست ولی بعدش دعا پیدا کردن

بچه ها من میرینم به خودم اگه ببینم😐ینی نشون میدن خودشونو؟

بخدا ینی کوچیک ترین نشونه ای ازشون ببینم تا سرحد مرگ میترسم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
منم مخالف دعا گرفتنم حس میکنم خدا ناراحت میشه که دست به دامن بنده ی نیازمندش بشم اون لحظه چهار قل و ...

منم همین نظرو دارم میترسم بد تر بشه 

خیلی میخونم هر شب آیه الکرسی هم زیاد میخونم

دوست دارم با قرآن باطلش کنم

بچه ها من میرینم به خودم اگه ببینم😐ینی نشون میدن خودشونو؟بخدا ینی کوچیک ترین نشونه ای ازشون ببینم ت ...

من ندیدم چیزی ولی چیزایی که تعریف کردمو بخون بفهمی چطوریه ولی اصلا ترسناک نیست 

اخه ما کارشون نداشتیمحتی الانم کارشون نداریم ولی اونا هی دارن برامون درد سر درست میکننامروز که آبگرم ...

همه چیزو بسپار به خدا ... دلتو آروم کن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
😂😂😂😂من دیدم الانم از خدامه ببینم فقط ندونم جن هست

توروقران نگو میترسم 😐

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
من ندیدم چیزی ولی چیزایی که تعریف کردمو بخون بفهمی چطوریه ولی اصلا ترسناک نیست

نه اسی برا من این اتفاقا نیوفتاده ولی خب همش مداااااااااام حس میکنم یکی کنارمه پیشمه نگام میکنه یا پشت سرمه

و مث سگ میترسم ک ببینمش