2777
2789
عنوان

حس میکنم خونمون جن داره کاملا حسش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 73 پست
منم مثل مادر شما دیدم خیلی خوب و مهربونن

من قبلا یه حسی داشتم ولی مطمئن نبودم 

ولی راستش حس میکنم انگار دعا و طلسم برامون گرفتن و اینا میخوان اینطوری به ما آسیب برسونن 

یکی از اقواممون خیلی دنبال این چیزاست الان باهاش رفت و آمد نداریم ولی دخترش رفت و امد داره 

ببین تا این میبینه ما یه چیزی گرفتیم یا قراره کاری کنیم میره دعا میگیره همش دنبال این کاراست

اخه زیادن بازم دارم میذارم

نمیگم که وجود نداره میگم حرف شما درست جن ها گاهی کنار انسانها زندگی میکنن اگه آسیبی بهتون نمیزنن بزار زندگیشون رو بکنن زیاد زوم نکنید روشون ...حالا نهایت وسیله هاتون جابجا میشه مهم نیست که بخواهی مسأله رو بزرگ کنی 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خونه ما دو طبقه ست یه بار که تو خونه تنها بودم صدای پا شنیدم از طبقه بالا یعنی قشنگ انگار یه بچ ...

وای نگو که منم همینجوری شدم 

چیکار باید کرد من خیلی میترسممممم

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

نمیگم که وجود نداره میگم حرف شما درست جن ها گاهی کنار انسانها زندگی میکنن اگه آسیبی بهتون نمیزنن بزا ...

یعنی چی آخه اینجوری که ما سکته میکنیم😢💔

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

یه ابگرمکن ایستاده خریدیم نمیدونم سایزش چنده ولی خب خیلی سنگینه و بزرگه یعنی به این راحتی ها حتی جابجا نمیشه ، ولی هنوز نصبش نکردیم همین طوری تو پارکینگ مونده

همین یکی دو ساعت قبل یه صدای بدی اومد دویدیم پارکینگ دیدیم آبگرمکنه افتاده رو زمین

فکرشو بکنید یه آگرمکن به اون سنگیین چرا باید بی دلیل که بیوفته زمین

خودشم رو زمین صاف ایستاده

نه کسی تکونش داده نه چیزی سمتش بوده بگیم افتاده روش هیچی همین طوری خودش افتاده زمین چندجاشم خراب شد

این یکی کاملا برامون عجیبه آخه این آبگرمکن در حالت عادی دو نفر باید تکونش بدن که یکم جابجا بشه اصلا خیلی سنگینه چرا باید بخوره زمین

برید پیش یه دعا نویس قران بزارید تو خونتون پخش بشه

خودمون که نمیتونیم بریم 

منتظرم مادربزرگم بیاد باهاش برم پیش یه روحانی ملایی کسی یه قرآن باز کنه ببینه چرا اینطوری شدیم

ختی خودمونم انگار رفتارامون تغییر کرده باهم انگار یه تنشی هست تو خونمون

وایییی خدایا چقدر ترسناک😭قبلا اینجوری نبوده؟ به تازگی اینجوری شدین؟

قبلا هم بود ولی خیلی کم 

میگم این دو هفته اخیر خیلی زیاد شده حتی باز امشب پدرم برگشته میگه مدارکمو گم کردم در حالی که هیچ وقت حتی یه لحظه مدارکو از ماشین بیرون نمیاره خودشم میگه برام عجیبه مجا گمش کردم

نمیگم که وجود نداره میگم حرف شما درست جن ها گاهی کنار انسانها زندگی میکنن اگه آسیبی بهتون نمیزنن بزا ...

این داستان اخری و بخون خیلی عجیبه بخدا 

دیگه دارن بهمون آسیب میزنن 

مطمئنم طلسم شدیم یا دعا گرفتن ولی حتی نمیدونیم چیکار کنیم 

وای نگو که منم همینجوری شدم چیکار باید کرد من خیلی میترسممممم

نمیدونم واقعا 

منتظرم مامانبزرگم بیاد شاید اون یه چیزایی بلد باشه بدونه چیکار کنیم 

من که مطمئنم طلسم شدیم حتی میدونم طرف کیه چون مشکل داره باهامون ولی بدبهتی اینه نمیتونم ثابتش کنم اگر چیزی بگم باز خودم بده میشم

زن عموم یه ماه قبل خونه ما یود دیر وقت گفت حلقه م نیست حلقشم فقط وقتی در میاره که وضو بگیره بعد دوباره دستش میکنه خلاصه باز همه جارو گشتیم حتی سطل آشغال حتی جوی آب جلوی در ولی نبود که نبود

دو هفته بعد حلقشو توی یخچال پیدا کردیم توی جا تخم مرغی باورتون میشه

خودش همون وقت رفت از یخچال تخم مرغ برداشت ولی حلقه ش اصلا به دستش شل نیست که بگیم از دستش افتاده حتی به دستش یکم تنگه

اصلا خودتون تصور کنید مگه میشه آدم حین تخم مرغ برداشتن از یخچال حلقه از دستش بیاد بیرون اونم یه حلقه ای که حتی به دستش تنگه

اون چطوریه ؟ پیش کی باید رفت ؟

اول پیش یه سید ماهر برین در کتاب باز کنه ببینه چ خبره 

بدش از تو خونتون باشه بهتون دعای دفع میده اگه با دعا و جادو اومده باش باید اول دعا رو از بین ببره بدش دعای دفع بده 

نترسین میدونی من چقد بلا سرم اومد 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
زن عموم یه ماه قبل خونه ما یود دیر وقت گفت حلقه م نیست حلقشم فقط وقتی در میاره که وضو بگیره بعد دوبا ...

خونتون رزق و روزی زیاد داره؟

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪