2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا این صورت پر بشه گرد میشهالماسی نیست بنظرتون؟

ن الماسی یا لوزی جز کشیده ها محسوب میشه و عرض گونه ها بیشتر از چانه و پیشونیولی صورت این عرض پیشانیش از همه بیشتره همون قلبیه احتمالا

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
تو فیلماش هنوزم گرده با این کههه خیلیییییی لاغر کردهکلا بیس صورتش و انگار با پرگار کشیدن

مم فیلماشو ک ندیدم ولی تو اینستا گاهی اوقات پستاش میاد برام میبینم صورتش زاویه دار شده و گونه هاش بیرون زده دیگ ب اون صورت نمیشه گفت گرد

اخه اینا خیلی تفاوت دارنا نمیشه ک هم گرد باشی هم لوزی

خیلی قیافم عوض میشه بخدا 5 تا عکس بزارم دستشون مثل هم نیس

فقط چشام ثابته😅😅😅

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
احتمالا این صورت پر بشه گرد میشهالماسی نیست بنظرتون؟

نمیدونم والا

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خیلی قیافم عوض میشه بخدا 5 تا عکس بزارم دستشون مثل هم نیسفقط چشام ثابته😅😅😅

اره واقعا ادم هرروز یک شکله نمیدونم چرا

من ی روز بیدار میشم چاقم ی روز بیدار میشم لاغرم

ی روز سیاه میشه صورتم.ی روز سفید

کلا تعادل ندارم تازه من چشامم هی ریز و درشت میشه وقتی خستم ریز 

وقتی سرحالم درشت🤣

اره واقعا ادم هرروز یک شکله نمیدونم چرامن ی روز بیدار میشم چاقم ی روز بیدار میشم لاغرمی روز سیاه میش ...

منم همینم بخدا 

همش دعا میکنم موقع مهمونی ها تو حالت خوشگلی باشم😅

اره واقعا ادم هرروز یک شکله نمیدونم چرامن ی روز بیدار میشم چاقم ی روز بیدار میشم لاغرمی روز سیاه میش ...

تغییرات هورمونی خیلییییی تاثیر دارن همین دختر و ببین تو عکس اول و دوم چقدر قیافش فرق داره

منم همینم بخدا همش دعا میکنم موقع مهمونی ها تو حالت خوشگلی باشم😅

ک از قضا دقیقا وثت مهمونی برعکسه همیشه موقعه مهمونی خسته و بی حالم🤣🤣🤣و در افتضاحترین حالت ممکن

ک از قضا دقیقا وثت مهمونی برعکسه همیشه موقعه مهمونی خسته و بی حالم🤣🤣🤣و در افتضاحترین حالت ممکن

🤣🤣🤣🤣 من جشن دندونی پسرم انقدر زشت بودم ک حد نداره

تغییرات هورمونی خیلییییی تاثیر دارن همین دختر و ببین تو عکس اول و دوم چقدر قیافش فرق داره

دقیقا من دم پریودم ی ادم دیگه میشم اصلا 

خیلی عجیبه