2777
2789
عنوان

از مدرسه زنگ زدن به زنداداشم گفتن دخترت تخم شپش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 41 پست
الان چند باره تاپیک میزنم میان چرت مینویسن عزیزم

می تونستی بگی کسی اکه قصد توهین داره لطفا از تاپیک خارج بشه آخه دوست داری یکی همچین دعایی در حق خودتو خونواده ت بکنه؟ 

میگی برا ما دعا کنید ولی من دعا میکنم شما سرطان بگیرید خیلی زشته به خدا

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چرا به خودت گرفتی؟

آدم سرطانی انگار دورت ندیدی که انقدر راحت نفرین میکنی. من بابابزرگم و مامان بزرگم با سرطان آب شدن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

پیام اخرتون نخوندموااااای از دل سیاهتاینو چه شکری بود خوردی؟میدونستی نفرین دو سر داره؟

شکر رو همه کست خورده عزیزم. 

دقیقا هم روی حرفم باشما چرت و پرت نویس های سایت بود که تا یکی یه مشکلی داره میایید عقده گشایی نسلتون منقرض شه چه از مجازی چه در واقعیت 🤌

به خودت قطعا بر میگرده اینجا مثل تو زیاد بوده که الان خودشون درگیر نفرینهاشون هستن

نفرین به حق داره. 

نا حقم داره. 

تو امثال تو ثابت کردن کاملا به حق هست. 

میگم چرت ننویس دوباره داری بنویسی نفرین چاره ساز نیست باید فحش ناموسی بزاریم تا چرت گویی نکنید که فکر نکنم بازم بهتون بربخوره.