2777
2789
عنوان

خانوما ب نامزدم چی بگم امروز قرار بود بیاد ببینه منو😒

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست
عزیزم اتفاق ساده و عادی بودیکار پیش اومده بوده و نتونسته بیاد..همینربطی ب اولویت هم ندارهانشالله فرد ...

خب الان چی بگم بهش

اخه میدونی از چی میسوزم مانانبزرگم ۶تا پسر داره هرکدومم ماشین زیر پاشون ولی چرا باید به این بگن دفعه اولشونم نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاهل هر کدوم یدونه دوتا بچه دارن متنفرم ینی ها متنفر

خب من فکر کردم مجردن اینطور ک شما گفتی 

الویت میشه با نامزد شما

البته اینم بپرسم این شش تا پسر ، پسر های مامانبزرگت میشن؟ 

حالا اشکالی نداره از طرفی هم مامانبزرگ خودت هست

فقط اگه صحبتش شد بگو میدونم مامانبزرگو بردی دستت هم دردنکنه اما من دلم برات تنگ شده بود کاشکی یه سر پیش منم میومدی و وقت میذاشتی 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خب الان چی بگم بهشاخه میدونی از چی میسوزم مانانبزرگم ۶تا پسر داره هرکدومم ماشین زیر پاشون ولی چرا با ...

یکیش هم بابای خودت...

عیب نداره نوه‌ش بوده هنوزم زن و بچه توی خونه ش نیومده رسما که فکر کنن خیلی پایبنده، نیمه متاهل حساب میشه

سخت نگیر که سخت میگذره

اگر کاراشون در حدی زیاد شد که حس سواستفاده بهت دست داد بعد برخورد کن 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
چی بگم براش🫠

عزیزم دلم برات خیلی تنگ شده بود و نشد که بیای

فردا باید حتما بیای

از همیشه هم زودتر بیای تا بیشتر کنارت باشم ویتامینِ من

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
خب الان چی بگم بهشاخه میدونی از چی میسوزم مانانبزرگم ۶تا پسر داره هرکدومم ماشین زیر پاشون ولی چرا با ...

میشه نسبتتون رو بهتر بگی 

۶ تا پسر داره چندسالشونه ؟

یعنی از عموهات بدت میاد؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

یکیش هم بابای خودت...عیب نداره نوه‌ش بوده هنوزم زن و بچه توی خونه ش نیومده رسما که فکر کنن خیلی پایب ...

بله بابای خودمم هس ولی خب بابامو عموی دیگم ماشین ندارن یکم سخته

ولی دوتا از عموهام با مامانبزرگم زندگی میکنن

ینی متاهلا نمیبرن دکتر ینی چی اولویت باایشونه؟ 

بلهدقیقااااا زبون ی متریش فقط مختص منه😑

وای اولین باره هم اسم خودم میبینم😍 منم هم سنو ساله خودتم

اره ولی من دعوا راه انداختم باهاش قبلا زنگم نمیزد الان هر روز زنگ میزنه قراره جمعه این هفته م بیاد دهنشو سرویس کردم همین یه دیقه پیشم برا اولین بار برام شعر فرستاده😂🤭

دعوام ک میگم جر و بحث ن باهاش قهر کن 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

میشه نسبتتون رو بهتر بگی ۶ تا پسر داره چندسالشونه ؟یعنی از عموهات بدت میاد؟

پسرعممه و دختر داییشم

بزرگه بابای خودمه ۵٠سالشه کوچیکه هم ۳۲و اینا سالشونه

اره چون فقط کاراشونو ب نامزدم میگن انگاری نوکرشونو خودشونم شاه هفت دولتن کلا یجورین

پسرعممه و دختر داییشمبزرگه بابای خودمه ۵٠سالشه کوچیکه هم ۳۲و اینا سالشونهاره چون فقط کاراشونو ب نامز ...

کلا یه چیزی که میدونم اینه که ادما باید همیشه حرفشونن بزنن ولی با احترام 

حالا میخوای اول به مامان یا بابات بگو که چرا ب نامزد من اینجوری کار میدن ببین اونا چی‌میگن