2777
2789
عنوان

خانوما ب نامزدم چی بگم امروز قرار بود بیاد ببینه منو😒

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 40 پست
خب چی بگم با دلخوری اخه☹️

بگو سلام ناراحتم اصلنم نپرس چرا بپرسی ام نمیگم خدافظ☹️😂

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اگه همیشه اینجوری یه حرکتی بزن ولی اگه همین یه دفعه بوده درکش کنکار پیش میاد واسه همه

نه بابا همیشه اینه

ولی نمیدونم چ حرکتی بزپنم اخه

فقط نوکری اینو اونو میکنه اخه اون لامصب ۴تا پسرش ماشین زیر پاشونه به اونا زنگ بزنن هرسری فقط این

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو سلام ناراحتم اصلنم نپرس چرا بپرسی ام نمیگم خدافظ☹️😂

بعد که پرسید دوباره ویس بده با صدای ناراحت بگو قرار بود منو بیای ببینیا نیومدی دلم برات تنگ شده

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خب چی بگم با دلخوری اخه☹️

بگوش مادر بزرگت شش تا پسر داره چرا اونا نبردنش 

دلم خیلی برات تنگ شده بود چرا پیشم نمیایی 

البته این نظر منه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مادر بزرگ خودشم هس پسر عممهبعد این مامانبزرگم ۶تا پسر داره اصلا نمیدونم چرا باید ب این بگن

وای شما هم نامزدت پسرعمه ته

منم پسرعمم هس یه ماهه نیومده دیدنم یه جمعه قهر بودیم اما روزای تعظیل دیگه شو نیومد

هر کازیم میشه میگن این انجام بده انگار ادم قحطه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

بگم ینی😂☹️مامانبزرگ خودمم هستا

تعارف نداری که خودت گفتی شش تا پسر بودن چرا به نامزد خودت گفتن 

البته اون شش تا پسر مجرد بودن یا متاهل؟

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

وای شما هم نامزدت پسرعمه تهمنم پسرعمم هس یه ماهه نیومده دیدنم یه جمعه قهر بودیم اما روزای تعظیل دیگه ...

وای چ تصادفییی

ولی ما سابقه یه ماهو نداشتیم تا حالا

نامزد من که کلا ن گفتن بلد نیس

تعارف نداری که خودت گفتی شش تا پسر بودن چرا به نامزد خودت گفتن البته اون شش تا پسر مجرد بودن یا متاه ...

متاهل هر کدوم یدونه دوتا بچه دارن متنفرم ینی ها متنفر

صدام در نمیاد که اخه😂

خب ویس نگیرررر تو چت با لحن دلخور و ناراحت و مظلوم بگو😭😂

عزیزم اتفاق ساده و عادی بودی

کار پیش اومده بوده و نتونسته بیاد..همین

ربطی ب اولویت هم نداره

انشالله فردا میاد پیشت‌

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.