2777
2789
عنوان

مطلقه ها فقط بیان بگن

516 بازدید | 50 پست

خانمایی ک با خانوادشون زندگی میکنن پدرمادر خاهریابرادر 

رفتارشون باشماها خوبه؟توی خونه؟

بهتون حرفی نمیزنن یا دلتون بارفتارهاشون نمیشکنه

من خودم یه برادر مجرددارم

مادرم همیشه بهترین غذا خوردخوراک میده اون ته موندش میذاره برام

حس میکنم بدشون میاد غذا اینا میخورم زیادخونشون 

داداشم مداوم میگ مفت خور بمن

یامادرمم دست میبرم چیزی فلان هرزگاهی اخم اینامیکنه 

خیلی امشب دلم شکست گریه کردم 

مادرمم اکثر شبامیگه کی گفت برگردی کی کفت طلاق بگیری  بیای رو سرمن

بیشتر محبت علاقشم ب داداشم تامن🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم از شرایطتت میگی ؟ چند سالته ؟ بچه هم داری ؟ میخوام ببینم از لحاظ جسمی اوکی ای؟ اگر شرایطت از این نظرا اوکیه به نظرم برو سر کار پول بیار تو خونشون تا اونا جرئت نکنن بهت چیزی بگن . 

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@

ای خدا میدونی قبلاهم اینجوری حرف میزنن ولی آدم‌تواین وضعیت حساس تره همش حس میکنه اضافست ومثل مهمونه ...

مهریه بمن ندادن مهریم عنداسطاعه بود 

و ۱۴تاسکه.

فقط ۱۰۰میلیون پول نفقه اجرت المثلم گرفتم ک اونم دادم طلا.

خانوادم کرد هستن خیلیم سختگیرن اجازه نمیدن وگرنه خونه جدامیگرفتم

دانشگاهتو ادامه دادی؟ شغلی چیزی؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

در پیرو پیام قبلم .چون منم از شوهر اولم که طلاق گرفته بودم حدود 3 2 سال با خانوادم بودم و مشکلات زیاد بود بیشترش هم سر پول و خرجی بود رفتم سرکار اوکی شدن باهام رفتارشون 180 ذرجه تغییر کرد انشالله زندگیت سرو سامون میگیره معمولا همیشه انتخابای دوم بهتر میشه چون دید ادم وسیع تره امیدوارم اتفاقای قشنگی برات بیفته و همسر خوبی گیرت بیاد

انگلیسی مجازی درس میدم تمام مقاطع حتی آموزشگاه ها در هر لول ساعتی 60 .پی وی ایتا و تلگرام Cvv_2222@

یکم از شرایطتت میگی ؟ چند سالته ؟ بچه هم داری ؟ میخوام ببینم از لحاظ جسمی اوکی ای؟ اگر شرایطت از این ...

۲۶سالمه 

میرفتم سرکار همه پولمو میگرفتن ازم 

رهن خونشونم ۷۰تومن پول منه

منم برای این دیگ نرفتم سرکار 

بفکراینن تیغ بزنن فقط منو