2777
2789
عنوان

چیکار کنم باز دوسش داشته باشم❓

58 بازدید | 7 پست

انقد با کاراش اذیتم کرده،تحقیرم کرده،انقد خاطرات بد ازش دارم،انقد این مدت فقط حال بد بهم داده که دیگه خوبیاشم به چشمم نمیاد؛وقتی میاد خونه انرژیم افت میکنه انگار دوس ندارم ببینمش یا باهاش حرف بزنم 

وقتی باهام حرف میزنه انگار داره فحشم میده حرفاش انقد برام غیرقابل تحمله،کلا وقتی هست حالم خوب نیست عصبی ام کلافم….انگار دیگه دوسش ندارم

نمیتونم جدا شم ازش ولی این شرایطم داره اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم حالم خوب شه

یه راه حلی جلو پام بزارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی جان ، اونی که باید تلاش کنه علاقت برگرده همسرته.اگه تلاشی نمی کنه ، یعنی زندگیتون به آخر خط رسید ...

تلاشش اینه که همش میخواد حرف بزنه و ارتباط بگیره همین

اگه منظورت اینه ک هدیه و اینا بگیره نه اصلا

کلا ادمی نیست که این چیزا براش مهم باشه همینا باعث شد ازش زده بشم هیچوقت توجه نداره رابطش خوبه یا ن

تلاشش اینه که همش میخواد حرف بزنه و ارتباط بگیره همیناگه منظورت اینه ک هدیه و اینا بگیره نه اصلاکلا ...

به نظرم با هم پیش یه مشاور خانواده برید.شاید اگه مشاور باهاش صحبت کنه عوض بشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.