بعضیا به خانواده خودشون وشوهرشون زودی خبر میدم قهر میکنن ولی من دوست ندارم کسی بفهمه دوست دارم خودمو ...
عزیزم
حرز صغیر امام جواد تو دلت زیاد بگو
من داداشم وحشی بود از وقتی اینو میگم
کلا دعوا نداریم
اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ.خدایا! مرا بهوسیلۀ حلالت از حرامت بینیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بینیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بلند کردم ولی زور من کجا اون کجا..یسری گلومو فشار داد تا ی هفته نمیتونستم غذابخورم دخترمم شیرخوار بود فکرشو بکن تو اون ی هفته فقط فقط با گریه میتونستم اب بخورم فقط غذا اش اصلاااااااااا نمیتونستم بخاطر اون شیرم خیییلی کم شده بود دخترم از گشنگی فقط گریه و جیغ میزد
امضات( لطفا اگه مخالف نظر من هستید بهم بگید گزارش نزنید)من از سال ۹۳کاربر سایتم دوبار زدن کاربریامو ...
متاسفانه منم هیچوفت نه بحث سیاسی کرده ام نه به کسی بی احترامی کرده ام ولی الکی المی برام گزارش زدن☹بعضی اوقات نی نی یار ها هم الکی لغو میزنن برای ماها
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
منم مواقع حساس میخندم فک میکنن دستشون انداختمهیچ کس ازم حساب نمیبره چون دائم نیشم بازه
وایی توام مثل منی
اصلاعجیبه میخندم نمیتونم کنترل کنم وقتی خودم اعصبانی بشم اینجوری نیستم وقتی یکی ازدستم عصبیه اینجورمیشم
من دلیل روانشناسیش روخوندم میگه وقتی کسی توحالت استرس وفشارایناقرارمیگیره رفتارمتفاوتی نشون میده بعضیابرای رفع این شرایط میخندن وخندیدن باعث ترشح دوپامین وحس خوب وکنترل استرس واینامیشه