2777
2789
عنوان

درازی هم شده واسه ما دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چی

۱۸۳؛تقریبا هم قد دیده میشیم ،چون شوهرم شونه هاش پهنه و منم لاغرترم ازش بلندتر دیده میشم،۳۲سالمه،دوران نوجوانی به خاطر قدم خیلی مسخره شدم و افسردگی گرفتم اما از یه جایی به بعد دیگه اعتماد به نفسم رو بردم بالا،الان هر کی بهم بگه دراز،میگم بد بخت من باربی ام،دنیا داره حسرت دختر قد بلند رو میخوره،دیگه طرفم لال میشه و چیزی نمیگه

۱۸۳؛تقریبا هم قد دیده میشیم ،چون شوهرم شونه هاش پهنه و منم لاغرترم ازش بلندتر دیده میشم،۳۲سالمه،دورا ...

منم همیشه بخاطر قدم تو مدرسه مسخره میشم حتی یه نفر هم نبود که مسخرم نکنه 

حس میکنم بخاطر همینه که کسی حاضر نمیشه باهام بگرده

کاربری دست دو تا دوست 
منم همیشه بخاطر قدم تو مدرسه مسخره میشم حتی یه نفر هم نبود که مسخرم نکنه حس میکنم بخاطر همینه که کسی ...

به نظرم تمرکزت رو بزار تو نقاط قوت خودت،مثلا من خیلی خوش صحبت هستم و زود با همه صمیمی میشم،الان سر کار همه باهام خوبن،حتی آقایون همیشه باهم خوب برخورد میکنن،چنتا همکاراقای  جوان دارم که نهایت ۲۲سالشون باشه،باور کن یه سروگردن ازشون بلندترم،اما چون هم تو کارم خیلی حرفه ای هستم و هم خوش صحبت هستم ،همیشه مرکز توجه هستم

اگه هم کسی بهت حرفی زد یا تیکه انداخت( نمیخوام به کسی توهین کنم مثال میگم) 

مثلا اگه گفت دراز نردبون تیر چراغ برق تو هم بگو اینا رو باشم خیلی بهتر از اینهکه نصفم زیر زمین باشه😐😁

چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋