2777
2789

شعور داره و‌ درست تربیت شده و عاشقه همین.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خدا فقط اون مادر پدری که چنین پسر با درکو شعوری تربیت کردنو بفرسته بی سوال جواب بهشت برین بقران.مادر ...

اینجوری نگوفرداخودت صاحب بچه میشی میبینی توکارایی که انجام میده یانمیده همش شمامقصرنیستی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله من با ستا بچه موقع پریود از جاش تکون نمیخورهتا یه چهار روز حالا دختر که بودیم من زمینو زما ...

وای منم از درد فقط می خوام بمیرم نابود ام باید امپول‌ یا سرم بزنم ولی نمیرم از درد نمی تونم جا به جاشم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
اینکه به یکی فکر کنی بعد یهو ظرف بشکنه نشونه اس؟

الان میزنم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
شوهر من میگه پریودی نمیام سمتت که اروم بمونیخب احمق بلکه توجه کردی ارومتر شدمکلا هیچی نمیکنه

پارسال وحشتناک سرماخوردم زنگ زدم میایی میوه بگیراومدتودستاش به جان بچم اگه دروغ بگم 10کیلوخیار10خربزه بودگفتم لعنتی مگه میخوای منوبه کشتن بدی ایناسمه برای سرماخوردگی حالابچه پرنسسعلی برخوردمنم برات میوه خریدم نمیدونستم

گذاشت دستت طلا

زدم عزیزم 

خواهش می کنم 

تک

میکمنت‌

اونا همش خیاله بشنو و باور نکن مردا اینجور مواقع ناراحتن که زنشون پریوده

والامن پریود بشم شوهرم قبل ازمن پریودم یشه چه عجب اینبارسرماخوردم سرمانخوردچون بلااستثنابگم حالم بده ایشونم حالش بدمیشه😑😐

والامن پریود بشم شوهرم قبل ازمن پریودم یشه چه عجب اینبارسرماخوردم سرمانخوردچون بلااستثنابگم حالم بده ...

آره چون هنوز پریود خانوما رو نتونستن هضم کنن

مادر ، من چند ساله هر بار که بهت زنگ زدم دلمو شکستی 😪

وای منم از درد فقط می خوام بمیرم نابود ام باید امپول‌ یا سرم بزنم ولی نمیرم از درد نمی تونم جا به جا ...

من تا زایمان کردم یکی بهم نگفت شیاف دیکلوفناک بذار

تازه بعد زایمان فهمیدم همچین چیزی هست، درصورتی که دختر دایی هام که دبیرستانی بودن میدونستن و استفاده میکردن

اون همه دکتر رفتم واقعا چقدر درد کشیدم و چقدر هر ماه استرس داشتم