2777
2789
عنوان

همسایه عربمون تو عروسی دخترش شرکت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 62 پست
بعد هم خیلی کار بدیه در مورد قومیتا تاپیک زدن من بختیاریم همسایه و دوست عذب از دبستان تا دانشگاه داش ...

من خودم سالها خوزستان زندگی میکردم

عرب ها مردمان خونگرم و مهمون نوازی هستن ولی متاسفانه اکثرشون خیلی به رسوم پایبندن

و رسم های مسخره ای هم دارن

درکل تو همه اقوام به ندرت رسم خوب پیدا میشه ولی باقی اقوام تعصب رو کنار گذاشتن و از خیلی رسم ها پیروی نمیکنن

بعد هم خیلی کار بدیه در مورد قومیتا تاپیک زدن من بختیاریم همسایه و دوست عذب از دبستان تا دانشگاه داش ...

یه وقتی یه قومیتی رقصخاص، غذای خاص، شیوه پذیرایی خاص یا هدیه های خاص خودشونو دارن، اما اینکه پدرو برادر عروس دختر رو تنها بذارن در شب عروسی حس بی یر و یاوری میده به دختر، اصلا صورت قضیه قشنگ نیست و قابل انتقاده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب رسمشون اشتباهه باید گفت تا متوجه بشن

عزیزم هر قومیتی رسمای خاص خودشونو دارن تا وقتی به ما آسیبی نرسونده به ما مرتبط نیس

گفتم اینم تا جایی که شنیدم برا عربای خیلی بیست سال پیش

همسایه هامون و هم کلاسیام برا عروسی دخترشون مادر و خواهرا ی عروس میرن ارایشگاه و لباس شیک می پوشن

همسایه شما لابد خیلی سنتین 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

در ضمن مگ من در موردشون بد گفتم !! ما خودمون با همین خانواده در ارتباطیم عروسیشون هم رفتیم واقعا ادمای خوبی هستن 

من گفتم این رسمشون بده نگفتم ک خودشون ،!!

من خودم سالها خوزستان زندگی میکردمعرب ها مردمان خونگرم و مهمون نوازی هستن ولی متاسفانه اکثرشون خیلی ...

عزیزم هر قومیتی رسمای خاص خودشونو دارن تا وقتی به ما آسیبی نرسونده به ما مرتبط نیس

گفتم اینم تا جایی که شنیدم برا عربای خیلی سال پیش بیست سال پیش

همسایه هامون و هم کلاسیام برا عروسی دخترشون مادر و خواهرا ی عروس میرن ارایشگاه و لباس شیک می پوشن

یه وقتی یه قومیتی رقصخاص، غذای خاص، شیوه پذیرایی خاص یا هدیه های خاص خودشونو دارن، اما اینکه پدرو بر ...

گفتم اینم تا جایی که شنیدم برا عربای خیلی سال پیش بیست سال پیش

در ضمن مگ من در موردشون بد گفتم !! ما خودمون با همین خانواده در ارتباطیم عروسیشون هم رفتیم واقعا ادم ...

نمیگم شما بد گفتین میگم ممکنه بعضی کاربرا الکی مسخره کنن ..

عزیزم هر قومیتی رسمای خاص خودشونو دارن تا وقتی به ما آسیبی نرسونده به ما مرتبط نیسگفتم اینم تا جایی ...

خب من دوست دارم به عنوان یه موضوع اجتماعی راجع بهش صحبت کنم ینی چون عرب نیستم نباید حرفی بزنم؟

در ضمن اطراف ما هنوزم این رسوم رو دارن

تو عروسی دخترشون میرن اگه با غریبه ازدواج کنه نمیرن

یه رسم دیگشون که همین امسال دیدم این بود که مادر سه تا فرزندش فوت کرد ولی اجازه ندادن برای تشییع جنازه بچه هاش بره چون معتقدن زنا جیغ میزنن این کار درست نیست!

من آدم متعصبی نیستم رسوم بد از قوم خودمم ببینم میگم

که البته زیادم داشتن

و این ابدا توهین به عرب ها نیست

خب من دوست دارم به عنوان یه موضوع اجتماعی راجع بهش صحبت کنم ینی چون عرب نیستم نباید حرفی بزنم؟در ضمن ...

من خودم بختیاریم

عزیزم همونجور که برا قومیت خودت احترام قائل هستید به بقیه قومیتا هم احترام بزارید 

هر قومیتی تا وقتی رسوماتش بهتون آسیب نزده به بقیه قومیتا بنظرم نا مرتبطه بخوان انتقاد کنن

هر قومیتی از رسوماتشون نا راضی باشن عوض میکنن دیگ ب ما ربط نداره بخوایم دخالت کنیم چون آسیبی به ما نرسوندن

من خودم بختیاریمعزیزم همونجور که برا قومیت خودت احترام قائل هستید به بقیه قومیتا هم احترام بزارید هر ...

من هر رسمی که ضد زنا باشه رو میگم و باهاش مخالفم هیچ تعصبی هم ندارم رو این مسائل و خودمم لرم

بارها شده زیر بار هیچکدوم از رسوممون نرفتم و این رو توهین تلقی نمیکنم

من دوستان عرب زیادی دارم و براشون احترام قائلم ولی برای رسومشون به هیچ وجه احترام قائل نیستم و مستقیما به خودشونم گفتم که این رسوم رو دیگه ادامه ندن و نسل جوانشون زیر بار نره
شما کمی تعصب دارید روی قومیت ها حرفم براتون قابل پذیرش نیست

من هیچ مشکلی ندارم اگر کسی از رسوم اجدادیمون انتقاد کنه چون خودم میدونم خیلیاشون اشتباهه

یه مثال میزنم حرفم براتون ملموس بشه قبل از ظهور اسلام در بین اعراب رسم کشتن دخترهاشون وجود داشت

اگر شما در اون زمان زندگی میکردید میگفتید چون دختر منو نمیکشه به من آسیب نمیزنه پس نباید حرفی بزنم؟

این انسانیت نیست

خیلی از رسوم همین الانم ضد حقوق زنان هستن و من با اون ها مخالفم حتی اگر بهم آسیبی نزنن

متعصب نباشیم

من خودم بختیاریمعزیزم همونجور که برا قومیت خودت احترام قائل هستید به بقیه قومیتا هم احترام بزارید هر ...

عزیزم هر مسئله اجتمایی ک به عقل جور در نمیاد باید گفته شه مال هر قومیتی ک باشه فرقی نداره 

چه بختیاری چ ترک چ عرب فرقی نداره من خودم دلم ب حال دختره سوخت 🙁اخه دوستمه